3.1 Grant Cheroke Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat pamuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,036

murat pamuk

Yeni Üye
merhaba arkadaslar 1 senedir 2001 model grant cheroke arazi aracı satın aldım ama bir kac hafta önce aracımda bazı sorunlar olustu sabahları aracı ilk calıstırdıgımda beyaz duman atıyor gaza biraz bastıktan sonra kesiliyor birde sol sag ( u ) dönüslerde ufak bir ugurtu sesi var sorun nedir acaba birde bursada bu aractan anlayan arkadaslar varmı acaba ben bir kac yere gittim ama herkes farklı seyler söylediler

Etiketler
Ynt: 3.1 Grant Cheroke Yardım

mrb aynı araç bende de var 4 yıldır kullanıyorum beyaz duman atması enjektörleri bir kontrol ettir sola dönmesi rotillere bi baktır birde direksiyon hidroliğini değiştir bursada oto berat var jeep parçaları satıyorlar onla bir sor antalyadan ergün derseniz hatırlarlar tanıdıkları illaki vardir

tsk ederim ergün abi oto berata gidecem insallah yardımcı olur birde abi dün bir sanayiciye gittim bana arkadas difransiyel kompire degismesi gerekiyor dedi tamir filan olmazmı dedim yok olmaz dedi difransiyelin artına kiriko koyup kaldırdı aracın sol tarafında difransiyelin sol tarafında uzun bir boru gidiyor tekere dogru olda 1 veya 2 damla yag damladı ondan sonra dedi degisecek diye ?

defransiyelin nesi var ötmemi var 0538544 90 40 ara yardımcı olmaya çalışırım

Kemalpaşa da Bursalı Ahmet usta varmış 0535 885 7994 bi konuş istersen