3.2 Frontera Üst Kapak Contası ):

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlaxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,807

chatlaxx

Ana Kamp
Öncelikle merhaba fronteram üs kapak contasından damla damla yağ kaçırıyor manifoldun üstüne oda yanık yağ kokusu ve duman olarak bana geri dönüyor bugun hüseyin ustayı aradım ama açmadı bana yardımcı olacak arkadaş varmı yedek parça konusunda?İnternetten baktım bulamadım bulduklarımda fahiş fiyatta idi ):

Etiketler
Ynt: 3.2 Frontera Üst Kapak Contası ):

gezenbilir frontera clubünden den arıyorum dediğin zaman gerekeni yapıyorlar. telefonları 02125300225 cihan oto dan personel kadir bey.

ankara opelpar 0 312 395 47 08

burdan bir fıyat alın Tekrar gecmiş olsun

İlginiz için teşekkür ederim nette hepsi opel sitesinden hallettim parça fiyatları neden dengesiz birisini aradım oem marka 478 tl dedi birisini aradım aynısına 670 tl dedi bir parçacı gm marka 250 dedi hepsi opelden orjinal gm 120 tl ye aldım çiftini

hocam fırma fıyat olarak yazarsanız bızde alısverıste dusuk veren fırmaya oncelık verelım..ve ayrıca cok fazla fıyat farkı var 120 tl acaba dogru urunmu aldıgınız..

Özellikle sordum orjinal gm mi die evet orjinal gm dedi nette hepsiopel diye bi site var online olarak pek frontera parçaı yok ama dün bayağı parça sordum hepsi ellerinde mevcut yağ filterlerinin orjinal gm diğer parçaların fiyatları uygun bn dün 500 liralık alışveriş yaptım online sunulmayan parçalar telefonla sipariş bölümünden yapıyosunuz kredi kartınada vade farksız 6 taksit yapıyolar baya hoşuma gitti.

bende triger setini sordum mail attım skf marka 750 tl dediler cok pahalıymış demek üründen ürüne fark var

bilmiyorum ama ben bi çok ürünü sordum baya avantajlı fiyatlar var en bait yag filtresi dışarda 20-25 arası değişiyor sitede 11 lira

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR