KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
cidowsky' Alıntı:
ohhh en sonunda beklenen etkinlik açıklandı ilkine katıldıgım bu etkinlik o kada başarılıydık ki hala hatırlarım her anını eveeet dostlar güzel bi etkinlik olacağına eminim ve allah kkısmet ederse oradayım yine harika bir offroad etkinliği ile gözlerim bayram etsin
çiğdemowskkyyyyyyy geliyorsa ben gelmem , yediğim her lokmada gözü oluyo ,hemen belgeliyo, o gun küçücük ekmegın arasına sucuk koydum hemen servısetmıs tum gezenbılıre ;D ;D ;D ;D ;D ;D
çiğdemmm bende gelırsem eger ,fotograf makınamla her an ensende olcam yedıgın her lokmayı belgeleyecegımm
valla benım kendı aracımla gelmem zor gıbı bılıyorsun durumu sefer abı, cunku beklenmedık o kadar sey cıktıkı
hatta bayramdakı plan bıle zora gırdı dıyebılırım ama son ana kadar zorlayacagım
1 depo gaz ve benzın alıyorsun, aracı uygun bır yere parkedıyorsun ,haftada bır calıstırıp 1 km yapıp haftaya kadar arabayı yenıden parkedıyorsun ,boylece 1 depo benzın ve gazla yaklasık 1 yıl gıdıyor ;D ;D ;D
Yakıt indirme işlemi ni tuttum ben, acil olmadıkça bizim organizasyona kadar lütfen araçlarınıza fazla binmeyin
çünkü siz değerli arkadaşların hepsini aramızda görmek bizleri çok mutlu edecek
Birde Ankara değil tüm Türkiye'nin organizasyonu bu, hepimiz sahip çıkalım hep beraber coşalım eğlenelim
Alandaki düzenlemeler dolayısıyla sizlere cevap veremedim ama bundan sonra daha sıklıkla sizlerle konuyu paylaşacağım