3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,264
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

[attachment=1]

Etiketler

[attachment=1]

Pazar sabahı saat 07h00' de gölün etrafından yürümek üzere 11 kişi yola çıktık. Kah göl kıyısından, kah orman içinden yürüdük. Çok sayıda balıkçı erken saatlerde oltalarını atmışlardı. Gölün üzerinde pembe renkli çiçek tarlaları vardı. Evet yanlış yazmıyorum. Gölün üzerinde çiçek tarlaları. İnanmazsanız resimlere bakın.

endercim bende bu kampta olmaktan ve sizin gibi değerli bir ekibin içinde bu organizasyonun bir parçası olmaktan da çok mutlu oldum.gelen misafirlerimize güzel bir hafta sonu geçirtebildikse ne mutlu bize.

Doğanın içinde geçen üç keyifli günden sonra tekrar İstanbul’ un karmaşasına dönmek hiç hoş olmadı.
Festivale katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim.
Off-road sırasında beni aracına konuk eden Sivas’ tan Mustafa Bey’ e, koşuşturmacanın arasında bana mola verdirip likit ikram eden Korkut ve Ufuk’ a, görev arkadaşım Bülent’ e ayrıca teşekkür ederim.

Yürüyüşe sabah erken başladığımız için katılım azdı. Yine de 11 kişiydik. Aslında gün doğuşundan az önce çıkabilseydik gölün üzerinde sis oluşumunu izleyecektik. Açıkçası saat beşbuçukta yürüyüş teklif etmeye çekindim. Kimse gelmeyebilirdi.

Bizim için çok erken olan o saatlerde yayla köyünde yaşam çoktan başlamıştı. Ormancılıkla uğraşan köylüler tomruk taşımakla meşgulduler. Gece çiğ yağdığından dolayı her yer ıslaktı. Yeşil fışkırıyordu adeta topraktan.

Efe Abi Gölün üzerinde ki pempe çiçekler harikaymış ; şimdi kaçırdığıma üzüldüm

Toplam 8 km yolu 2 saatte yürüyerek başladığımız noktaya geri döndük. Saat 9 olmuştu. Kampta hala birçok kişi uyuyordu.

endy' Alıntı:
Efe Abi Gölün üzerinde ki pempe çiçekler harikaymış ; şimdi kaçırdığıma üzüldüm

Ender gerçekten çok güzeldi. Ben de teleobjektif götürmediğime pişman oldum. Elimdeki resimden büyüterek tekrar ekliyorum.

Bu ilk katılımımdı. Orman harika. İnsanlar cana yakındı. İlk defa bir off road aracına binip o sulu, çamurlu parkurdan geçme şansıda buldum. Şimdiden arkadaşlarım bana özenmeye başladılar
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Öncelikle bu organizasyondan haberdar olmamı sağlayıp beni misafir eden kuzenim Mehmet Altun'a sonrada bu organizasyonu düzenleyen herkese tek tek teşekkür ederim.[attachment=1][attachment=3][attachment=2][attachment=4][attachment=5]

resimlere bak bak doyamadımm.sanki gitmemişimde oraları fotoğraflardan görüyormuşum gibi hayranlıkla baktımm.Gerçekten çok güzel bir organizasyondu.

EKARAIS' Alıntı:
Ender gerçekten çok güzeldi. Ben de teleobjektif götürmediğime pişman oldum. Elimdeki resimden büyüterek tekrar ekliyorum.

Efe abi gerçekten çok güzeller; ben bir kare bile resim çekemedim en çok ona yanıyorum

herkese merhaba orhan bıyıklı abiyle görüştüm akşam kızınıni rahatsızlığı nedeniyle henüz siteye bakamamış durumda varsa elinde fotografları en kısa zamanda yükleyeceğinden eminim. hepinize selamlarını yolladı..