Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
sizde hoş geldiniz Barış bey, olumsuz bir durumla karşılaşmadan hayırlısıyla sağlıkla dönmüşsünüz, çocuklarınız da kene veya sivrisinek ısırma durumu olmaıştır inşallah, korkulduğu gibi yağmur olayı olmadı galiba ,yediğiniz içtiğiniz de sizin i olmasın, gezdiğiniz gördüğünüzle birlikte hepsini anlatın dermişimmmm
hoş geldinizz sefa geldiniz Murat bey, sağlıkla gidip sağlıkla döndünüz eğlenceli birfestival olmuştur inşallah
festivalden önceki olumsuzluklar yaşandımı acaba öncelikle onlarısorayım, gece soğukmuydu,yiyecek , içecek ,alma sorunu oldumu, kene sivrisinek, olayı oldumu, ve tabiki olumlu yönlerinide,
evet bende yeni girdim eve. sincanda şiddetli yağmur karşıladı beni.10 dakka evin önünde inemedik araçtan.aslında iyide oldu çamurlu aracım yıkandı biraz güzelbir etkinlikti emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür.
aahhkatibim_34' Alıntı:
hoş geldinizz sefa geldiniz Murat bey, sağlıkla gidip sağlıkla döndünüz eğlenceli birfestival olmuştur inşallah
festivalden önceki olumsuzluklar yaşandımı acaba öncelikle onlarısorayım, gece soğukmuydu,yiyecek , içecek ,alma sorunu oldumu, kene sivrisinek, olayı oldumu, ve tabiki olumlu yönlerinide,
Az önce girdim eve Ankaraya dönüş yolu yağmurluydu ama şans bizden yanaydı ki festivalde bir tek damla yağmur yoktu ve güneşde yakıcı değildi...
Süpper fotograflar çektik yine gelemeyen arkadaşlarımız ve seneyeki festivale kadar arasıra bakmak için..Emeği geçen ismini sayılamayacak kadar çok değerli arkadaşlarımızın ellerine sağlık
Arkadaşlıklar ve ateş yine çok güzeldi , Resimler yolda
aahhkatibim_34' Alıntı:
sizde hoş geldiniz Barış bey, olumsuz bir durumla karşılaşmadan hayırlısıyla sağlıkla dönmüşsünüz, çocuklarınız da kene veya sivrisinek ısırma durumu olmaıştır inşallah, korkulduğu gibi yağmur olayı olmadı galiba ,yediğiniz içtiğiniz de sizin i olmasın, gezdiğiniz gördüğünüzle birlikte hepsini anlatın dermişimmmm
Çok teşekkür ederim. Çok keyifli ve eğlenceliydi. En büyük Korkumuz yağmur ve soğuk olmasıydı. Korktuğumuz gibi olmadı ve doğa gezenbilirden yanaydı ): En ufak bir sinek ısırığı bile yok. Bunu festival alanından aldığımız spreye mi borçluyuz bilemiyorum ama sonuçta sinek kene vb. en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Özellikle 1 yaşındaki oğlumuz ve 6 yaşındaki kızımız için çok eğlenceliydi.
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.