Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
[attachment=1] Selahattin ve Kazım C.tesi gecesi onca yolu birkaç saatlik keyif için geldiler bravo onlara güzel günlerde birlikte oluruz inşallah[attachment=2]yeni arkadaşlarla tanıştık sohbet ettik ama adlarını hatırlayamıyorum maalesef yaşlılık işte :-[[attachment=3]bir dahaki gezide daha dikkatli olup adları aklımda tutmaya çalışacağım sözzzzz[attachment=4]özelden tanıt kendini lutfen.[attachment=5]bu bıcırık sadece poz veriyor adını söylemedi bile
Teşekkür ederim Ferdane Ablacım, orada olmaktan keyif aldım, çünkü etrafta çok hareket vardı, benim dikkatimi çekiyor bu hareketlilik.
Annem ve babam başta biraz endişelendiler gece çadırda üşürüm diye ama annem önce benim tulumumu giydirdi, sonra da kendi tulumunun içine yanına aldı, o yüzden hiç üşümedim ve hastalanmadım. Annem de babam da uyumlu olduğumu görünce çok sevindiler
Değerli dostlar,
Organizasyon için tüm Gezenbilir Derneği yöneticilerine teşekkür ederim. Çok güzel iki gece ve iki gün geçirdim. Daha nice gezenbilir festivallerine...
flamen' Alıntı:
Değerli dostlar,
Organizasyon için tüm Gezenbilir Derneği yöneticilerine teşekkür ederim. Çok güzel iki gece ve iki gün geçirdim. Daha nice gezenbilir festivallerine...
RRC86' Alıntı:
Sabahın 4 buçuğunda gelmemiş olsaydık herşey cook daha guzel olurdu ama ben uyumayarak pazar gununu tum guzellıgıyle full yasadım )
herkesın ellerıne sağlık hersey ıcın seneye daha da guzel olsun ıns.