Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Filiz merhaba, tüm katılımcı dostlara yardımcı olabilmek için koşturyorduk hepimizde, bu konuda gerçekten de doğru bir saptamada bulunmuşsun, tebrikler için biz teşekkür ediyoruz
lizz' Alıntı:
Ben festivale gelemedim ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla moderatörler için çok yorucu bir dönem olmuş.Mehmet Ali Yücesan ve Sedat Bey'in ne kadar yorgun ve yoğun oldukları fotoğraflardan anlaşılıyor.Diğer moderatör arkadaşların fotosunu pek göremedim.Herkesin eğlenmesi için uğraşırken anladığım kadarıyla kendilerinin bunu tadacak pek vakitleri olmamış.Onları bu içtenlik ve emeklerinden dolayı kutluyor,tebrik ediyorum.
GEZENBİLİR stickerlarını yapıştırdığımıza göre yiyenbilir kısmına geçbiliriz diye düşündük Hayatımda yediğim en güzel güveçti.....tabiki 4. festi,vale kadar yediğim en güzel güveç
Fotoğrafçı olan ve fotoğrafla ilgilenen arkadaşlar. Birgün de fotoğraf gezisi etkinliği düzenleriz. Çekim teknikleri üzerinde tartışırız, uygularız, çekimler yaparız ve bu çektiğimiz fotoğrafları GEZENBİLİR başlığı altında sergileriz. Belki kendi aramızda bir fotoğraf yarışması bile yaparız.