bende arkadaşlar ama ben içime doğru gülüyorum çok güzel anlardı burdan o kadar dik gözükmüyor ama hepimiz yusuf yusuf olduk açıkcası her ne kadar benım kadar belli etmesenizde oldunuz yanı
bambam:eee burdan nasıl döncez
cidowsky:en fazla ölürüz ne olcak
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
bam bam' Alıntı:
bende arkadaşlar ama ben içime doğru gülüyorum çok güzel anlardı burdan o kadar dik gözükmüyor ama hepimiz yusuf yusuf olduk açıkcası her ne kadar benım kadar belli etmesenizde oldunuz yanı
bam bam' Alıntı:
Kamp yaptığımız yer çocuklar için çok eğlenceliydi...
Bungolow bölümünde seneye güzel bir kafaterya olacak...(inşaat halindeydi)
TEMA-Kütahya'dan GEZENBİLİR adına 6 adet Sarıçam fidanı dikilmiştir.(Seneye kontrol edilecek) Adnan Beye (mezeci_67) portatif kürek için teşekkürler.
GEZENBİLİR ailesi geriye sadece teker izi ve kül bırakmamalı...etkinliğe fidan dikimi eklenerek küçük bile olsa GEZENBİLİR ormanı oluşturmalı diye düşünüyorum.
Bu ağaç taşın çatlağından kendi halinde yetişiyorsa,bizim fidanlar toprakta mutlaka yetişir.
Merhabalar biz de şenliğe İsanbul' dan katıldık. Bolu ve çevresini gezdik ancak Aladağlara ilk defa etkinlik sayesinde gittik.Kamp hayatına alışkın olduğumuzdan ve doğayı sevdiğimizden dolayı şenlik bizim için güzel geçti.Göl kıyısında yürüyüş yaptık ,spor yapma olanağı bulduk kısacası bizim için güzel bir haftasonu oldu.Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz...