Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
hiç kimse kusura bakmasın kampın yıldızı ,EFE ciğerlerine bolca temiz hava depolamışsındır, gezenbilir ailesi içinde ,böyle kamplarda, etkinliklerde büyüyeceksin inşallah, ve bir gün gelecek tırmanma duvarında göreceğiz, bir gün gelecek, camurların içinde gazlarkan göreceği, ve alkışlıyacağız tabikiii, şansın bahtın açık olsun, maxşalllah allah baığışlasın annene ve babana, sağlıkla ve mutlukla büyü, kamplarımızın neşesi olmaya devam etttt
aahhkatibim_34' Alıntı:
hiç kimse kusura bakmasın kampın yıldızı ,EFE ciğerlerine bolca temiz hava depolamışsındır, gezenbilir ailesi içinde ,böyle kamplarda, etkinliklerde büyüyeceksin inşallah, ve bir gün gelecek tırmanma duvarında göreceğiz, bir gün gelecek, camurların içinde gazlarkan göreceği, ve alkışlıyacağız tabikiii, şansın bahtın açık olsun, maxşalllah allah baığışlasın annene ve babana, sağlıkla ve mutlukla büyü, kamplarımızın neşesi olmaya devam etttt
Ne kadar güzel bir durum değil mi..? Yüzlerce Amcası-Dayısı-Teyzesi-Halası var.Hani bizde adettir ya...fotoğrafını çekerken yumur yumur bacaklarını mıncıklayasım geldi,kıyamadım.Allah analı babalı büyütsün EFE yi kamplarda hasret gideririz artık.
Resimleri gördükçe biraz daha üzüldüm halbuki busene kesin kararlıydım Tüm Gezenbilir ailesiyle bir arada olmak onlarla tanışıp doğanın ve festivalin tadını çıkarmak hazırlıklar tamamdı ama Hanımın rahatsızlığı bu etkinliğede katılmamı engelledi bende resimlerle avunuyorum artık Festivalde Emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER
acemikaravancı' Alıntı:
Resimleri gördükçe biraz daha üzüldüm halbuki busene kesin kararlıydım Tüm Gezenbilir ailesiyle bir arada olmak onlarla tanışıp doğanın ve festivalin tadını çıkarmak hazırlıklar tamamdı ama Hanımın rahatsızlığı bu etkinliğede katılmamı engelledi bende resimlerle avunuyorum artık Festivalde Emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER
VARHUB' Alıntı:
Buradan tekrar hazırlayan ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. 1500 - 2000 kişinin katıldığı böyle bir festivalde ufak tefek bazı aksaklıklar olabilir, biz büyük bir aileyiz, her aksaklık çözülür, yeterki iyi niyetli yaklaşalım. Amatör bir ruh ama profesyonel bir çaba içerisinde hazırlanan bu festivale gelen bizler(en azından kendi adıma yazıyorum) eğlenmeye ve dinlenmeye o kadar kendimizi kaptırdıkki sizleri (festivali hazırlayan gezenbilir ekibi) bu organizasyonda biraz yalnız bıraktık galiba, kusurumuza bakmayın :-\ Ümit ederim gelecek seneki festivalede katılır, sizlerin yanında mümkün olduğunca bizde elimizi taşın altına sokarız.
sevgili dostlar gelemedim diye çok üzüldüm boluya kadar gidipte geri dönmek bana çok acı gelmişti..ama şimdi sizlerin yorumlarıyla yaşadıklarınız göre biliyorum ve bende orda varmış gibi hisederek güzel resimlerinizi görüp paylaşmak..ve sizlerin ne yaşadığını gözlerimin önünde canlandırıyorum...çok güzel bir gezi olmuş emeği geçen bütün dostları kutluyorum güzel resimlerinizi beklıyorum saygılar