ferdaneciğim biz zirve yaptık off road olarak arkadaşlar canın yüzünü karelemekten bahsettiler ya bende dedimki fotograflamaktan daha güzel bişey vardı derken canın o haline tanık olmak olayından bahsettim
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Çok güzel bir etkinlik olmuş gene ama malesef ben gelemedim :'( Gece arabanın hainliğiyle karşılaştım. Nallıhan yakınlarında gece arıza yaptı mecburen araba başında sabahladım. Cumartesi günü de nallıhandan usta getirdim arabayı tamir etmesi için ama nafile tamirini yapamadı bende aracı kamyona yükleyip eskişehire geri geldim. Nasip değilmiş işallah bir sonrakine diyorum...
en şanslınız benim galiba. festival diye cıktığımız yolculuğu bu gün işe başlayarak sonlandırdım. festival yerine büyük buluşma demek istiyorum. bu büyük buluşmada biraraya gelmek çok güzel oldu.
organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Öncelikle şahsıma ve emeği geçenlere teşekkür edenlere asıl ben teşekkür ederim. Ayağınıza yüreğinize sağlık, memleketimize kadar yüzlerce kilometre yol geçtiniz geldiniz. Mutlu ayrılmanız, gelecek senenin planlarını şimdiden yapmanız beni ziyadesi ile sevindirdi.
Beni üzen tek konu sizlerle bir arada olamamamdı. Daha önceden yapılmış bir program nedeni ile sadece başlamadan bir gün önce geldim ve gitmek durumunda kaldım.
Sizler benim memleketimin serinliklerinde keyif yaparken ben el memleketlerinde sıcakdan pişiyordum ;D
Eşime yaz için söz vermiş ve biletleri festival tarihi ayarlanmadan önce almıştım. Festivalle aynı tarihe denk geldiği için katılamadım ama ailecek yaptığımız, sizsiz etkinliğimizden aşağıda kısa bir özet geçtim