Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
herkese günaydın bizde dün akşam 21:30 gibi ankaradaydık inanılmaz bi yağmur ve şimşeklerle yolu tamamladık ama yine yol boyunca çook eğlendikk konvoyda. geçen seneki gibi bir sürü insanla özlem giderdim yeni kişilerle tanıştım hatta üniversiteden arkadaşımı festivale gelmeleri konusunda ikna edip onlarla görüştük. buda beni çok mutlu etti.
sevgili orhan abi, ertugrul abi, amca, dayı ve sivas ekibi, MURAT,EFE abi, yine muhteşem yemekleri için ADNAN abi, sevgili ablalarım OYA ve SİNEM, ERTÜRK ve AİLESİ sizlere çok teşekkür ederim. izmirden mustafa abi dere kenarı sohbeti için sanada teşekkürler. ankara grubundan CAN gece trekkinginde ki innaılmaz eğlenceli muhabbetin ve dönüş yolundaki arkadaşlıgın için teşekkürler.
emeği geçen herkese koşturan yorulan bizimle eğlenen bütün yönetici arkadaşlara bu siteyi bizlere sunan SEDATA teşekkürler teşekkürler sizleri seviyorum
ayrıva kamp alnında en son ayrılan ekipten biri olarak şunu söleyebilirimki çöğ olayı tamamen kontrol altında idi bence çöplerini bırakan arkadaşlarda çöp işinin hallolacağını bildikleri için bırakmışlardır diye iyi niyetli bi düşünce ile kapatmak istiyorum konuyu