3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RÜZGAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,966

Etiketler







Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Yusuf tahmin ediyorum,büyüklüğünü ama bunlar bile yeterli sağol,zahmet verdik.

Mustafa bey hoşgeldiniz aramıza.

Sevgili Dalgıç hocam hepimizin unuttuğu önemli bir detayı aklımıza getirdin,bilgisayar(internet) ve Sedat hocam ın dolayısıyla Gezenbilir in varlığı, bu tarz forumlar imkanı olmayacak arkadaşlıklar yarattı bir çok insana,inanın bu karede ki kişilerle karşılaşma ihtimalim ne kadar azdı,bu oran hepimiz için aynı tabi ki,güzellikleri saymakla bitmeyecek bir oluşumu yarattığı için ayrıca teşekkürler Sedat Hocama ve bu arkadaşlığın kalitesini yukarı çeken bütün arkadaşlara teşekkürler.

Evet gelelim bu duruma
bu konuya,birincisi bu sucuk işini nasıl bu kadar öteleyebildim kendime bile şaşıyorum,bu konunun telefi olmaz ama Haldun hocam sana öyle sucuk ziyafeti çekeceğim ki en az 5 çeşit sucuk alacağım ve bu alanda kendi rekorumu seninle birlikte kıracağım söz.

Uzaklık konusuna gelince kalplerimiz uzak kalmasın Haldun hocam ,mesafeler nedir ki yanyana insanlar bile birbirlerine km lerce uzaktırlar,bir nefes kadar yakınken kalpleri birbirini bulamaz bazı insanların... eeee bu konuya metafizik olarak yaklaşmak bence daha mantıklı,fiziksel olarak yaklaşırsam aşşağıda ki fotoğrafları koymak zorunda kalacam bu da korkunç bir tezgah havası varmış gibi bir durum yaratacak.Yoksa yok böyle birşey inanın bana.O Maltepe de gözükmeyen yollar çooooook uzak çok.

[attachment=1][attachment=2]



 

Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Tebrikler arkadaşlar.

Güzel bir buluşma olmuş.
 









Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

aralarından seçip gönderebileceğim son fotoğraflar aslında daha var ama birçoğu benzer daha fazla foruma yük olmama adına yeter diyorum beğenilerini yollayan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki burdayım









 



Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

yusuf bey ellerinize sağlık fotoğraflarınız bir harika.orada olamasakda fotoğraflarınız sayesinde katılmış kadar olduk