KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Doğrudur,
Amortisörün 3 civata ile kuleye bağlandığı parçayı ters çevirip bağlamıştık geçen sene.
1 1/4" yükseltme için ihtiyaç duyulan mesafeyi pratik şekilde sağlıyor bu işlem.
Barbun güzeldi elbet ama suyu bir başka güzeldi.
msmt' Alıntı:
Şenol Bey,
Amartisörün kafasınımı ters mi çevirdiniz? 2-3 cm kadar yükseltme oluyordu bildiğim kadar.
Ya siz boşverinde bunları sonundaki buğulama bitirdi beni, ;D ;D ;D , o bardunda taze çıkmıştır denizden şimdi.
Mustafa bey barbun denizden çıkalı 1 saat olmuştu adı üstünde kiraz balığı kırmızılığı üzerindeydi birde üzerindeki patates dilimi gibi gözüken parçalar tereyağ piştikten sonra kaybolup barbun'un içine girmişler. :'(
Mustafa bey barbun denizden çıkalı 1 saat olmuştu adı üstünde kiraz balığı kırmızılığı üzerindeydi birde üzerindeki patates dilimi gibi gözüken parçalar tereyağ piştikten sonra kaybolup barbun'un içine girmişler. :'(
Barbun normalde lezzetli bir balıktır, birde taze taze, terağlı, Adnan Bey valla içimin yağlarını erittiniz. :'( Ne yapsak bi hafta sonu ayarlasakta bunu bi daha tekrarlasak mı?
Şenol Bey kusura bakmayın, sizn başlığı biraz meşgul ediyoruz, ama barbun konusuda size ait neticede.
ya biz tekire talim edelim siz barbuna adaletmi bu. : ayrıca o barbunlar tek gitmemiştir eminim aslan sütü resimleri nerde mezeci abim barbunları ağlatma sonra . ;D
ya biz tekire talim edelim siz barbuna adaletmi bu. : ayrıca o barbunlar tek gitmemiştir eminim aslan sütü resimleri nerde mezeci abim barbunları ağlatma sonra . ;D
Valla ben o balıkları ağlatmazdımda ön yükseltmeleri yaptıktan sonra pek vakit kalmadı saat 16:30 işe gitmem gerekiyordu varsın bu seferde barbunlar ağlasın nasıl olsa acısını çıkarırız. :-\
Valla ben o balıkları ağlatmazdımda ön yükseltmeleri yaptıktan sonra pek vakit kalmadı saat 16:30 işe gitmem gerekiyordu varsın bu seferde barbunlar ağlasın nasıl olsa acısını çıkarırız. :-\
acısını hep beraber cıkarsaydık be abi keşke orda olsam .neyse belkı bır gun oda olur.abi bıde mezeci tarifine gore barbun bulamayız ama iri tekir buluruz şu barbun buğlamanın tarifini patlat sana zafmet bende tek başıma bi 50 lık patlatayım tekirlerle sohbet edeyim biraz nabim barbun yok be abi burda olsada kılo 50 lira dan başlıyo denizden çıkanı .hadi be mezeci abim herşey hazır tarif hariç şarkıyı bile ayarladım . yürü kervanlarım yürü. ;D
konuyu dağıttığım için senol eşiyok abimden ve siz gezenbilir dostlarımdan özür dilerim kusura bakmayın ama butarifi almam lazım . :-\ top sende mezeci abim hafta sonuna kadar mesaj atarsan sevinirim .