Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu
Uyarılar için teşekkür ederim, dikkate alacağım.
Haluk Abi, Erdal Bey ile görüştüm, o daha önceden Vitara dışında Freelander'a da uygulamış, 3 cm. gibi küçük çaplı bir yükseltmede sorun yaşamazsın diyor. Ben de nette biraz daha araştırdım, yurt dışında benim yeni kasaya 2" yükseltme yapan bile olmuş. Sanayide tanıdığım çok, ustalarla beraber biraz kafa yorup yapmak istiyorum, hem meşgale olur, hem de belki ileride birilerine örnek teşkil eder.
Araba off-road'a pek uygun değil biliyorum abi ama şimdilik elimizdeki bu
ara ara geziye gittiğimizde de altı çok vuruyor. Egzozu bırakacağım bir gün yolda diye birkaç santim de olsa yükselsin istiyorum. En azından katıldığım basit gezilerde altı çarpacak mı diye daha az endişe ederim.
Burada konuyu fazla dağıtmış olmayayım. RAV4 forumunda bir konu açtım, oradan yapacağım paylaşımları. Hoş forumda RAV4'çü pek yok ama paylaşım olsun işte. Hanıma demiştim ben zamanında Vitara alalım diye, kafadan bi 10bin lira da daha ucuzdu, ama hatun bunu beğendi ne yapalım
Günlük kullanımda Allah için güzel araba, ama off-road'a gelince Vitara'ya göre eksiği low range yok işte, bir de böyle yükseltme kitidir, kilitli diferansiyeldir falan bulunmuyor hiç.