Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O yüzden 3 mevsim ve 5 mevsim olarak almak daha doğru diye düşünüyorum. Önerdiğiniz çadır da 4 mevsimlik. Hafif yağmurlarda beni koruyacak bi çadır arıyorum.
Koçtaş, Metro gibi yerlerdeki 20/30 liralık çadırlar ne kadar iş görür kestiremediğim için 3 mevsimlik 2. el bi çadır arıyorum.
iç çadır ve çanta hali fotolarını aradım bulamadım bunları facebooktan indirdim istersen bana facebooktan mesaj atabilirsin (serkan gümüştaş) ordan sana telefonumu verebeilirim burda özel mesaj hakkım yok
bunlar zaten şu anki hali dışı buz kaplı olan bu uludağda çekildi kasımda, deniz kenarı olan avşada, ve uçurumda olanda fethiyede hepsi bi kaç ay öncesinin şu anda bu çadırda bi değişim yok
selam 3 saniyede kurulup 15 saniyede toplanabilen qechua çadırım var düşünürsen 220 tl ye verebilirim 1 defa deneme amaçlı açıp kapattım 2+1 kişilik olandan kırmızı renk