31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan utkan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,475

utkan06

Yeni Üye
31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll elinde lstiği olan varsa bana mail atarsa lastiğin resimleirni ve fiyatını sevinirm

Etiketler
Ynt: 31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll

225/75/15 VEYA 235/75/75 MT ÇAMUR LASTİĞİ OLAN VARSA RESİM VE FİYATLARI İLE İLGİLİ BİLGİ VERİRİSE SEVİNRİM

5 adet Federal Couragia M/T lastik var elimde 31X10,5X15 ölçüsü 5000 km civarı kullandım stepne sıfır patlak yama yok 2011 yılı üretimi 5 adet olarak 1500 tl düşünüyorum
Şayet düşünürseniz yarın resimlerini yüklerim

Elimde 8 adet lastik var 4 tane lassa 4 tane BF goodrich düşünürseniz çok uygun fiyata veririm . Dusunurseniz ebatlarıni ve resmini yollarim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.