33x12,50x15 Lastik ve Jant Fiyatları 5 adet (Alınık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,391

Etiketler
Ynt: 33x12,50x15 Lastik ve Jant Fiyatları 5 adet (Alınık)

nereden temin edebiliriz samsunda kısıtlı yok bile satıcısı

forumda ılan bolumunde satılık oluyor. sıfır almak ıstersen maxxıs bayılerı siparişle getırıyor bıldıgım kadarıyla
lastıgın fıyatı 300 kusurdü jantı da o cıvarda olması lazım

slm ben lastiklerin fiyatını ögrene bilirmiyim

Oben merhaba;Lastikler 5 adet 750 TL.Detay istersen resimlerini de gönderebilirim.Kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üyü oldum ve 5 6 ay önce 1977 4.2 cj-5 aldım vede şuan toplanıyor araç orjinal bir araba olduğundan orjinal jantları var üzerinde değiştirmek istiorum 33x12.50x15 bu ebatta jant ve lastik sıfır takarsam fiyatı ne olur veya çıkma takarsam ne olur bunun hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse memnun olurum. şimdiden teşekkürler...

by HzR' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üyü oldum ve 5 6 ay önce 1977 4.2 cj-5 aldım vede şuan toplanıyor araç orjinal bir araba olduğundan orjinal jantları var üzerinde değiştirmek istiorum 33x12.50x15 bu ebatta jant ve lastik sıfır takarsam fiyatı ne olur veya çıkma takarsam ne olur bunun hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse memnun olurum. şimdiden teşekkürler...
yaklasık 1 ay once aynı model aynı c5ime 33x12.50x15 bf goodrich 4 adet lastik aldım tanesi 420 tl gibi bişi tuttu birazda taksit yaptılar ancak arastırıken gordugum baska lastiklerdede 325tlye kadar olanlar mevcut ancak bu lastikten bir takım daha var pick-up ımda kullanıyorum tavsiye ederim hem asfaltta ses yapmıyor hemde arazide bize yetiyor

Ynt: 33x12,50x15 Lastik Ve Jant Fiyatları 5 Adet (alınık)

Lastik almadan önce sitemizi ziyaret ederek fiyatları incelemenizi tavsiye ederiz. Keyifli forumlar.

http://www.lastikcim.com.tr

Lastikcim.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR