3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,357

Etiketler

Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Ekrem bey saygılar. aracınızın satış ilanını gördüm. sizi üzen bir sorunu mu var.? bundan sonra ne düşünürsünüz.?

pajerolar ile ilgilenen herkesi burda bulmuşken, ilfer oto da ki bej rengi 3.5 için düşünceleriniz nelerdir?
selamlar, fatih..

mfthk' Alıntı:
pajerolar ile ilgilenen herkesi burda bulmuşken, ilfer oto da ki bej rengi 3.5 için düşünceleriniz nelerdir?
selamlar, fatih..

Boyasında birkaç taş sıçraması nedeniyle oluşmuş rutuş isteyen şeyler dışında çok temiz. Bir tanıdığıma alıcakdık pazarlığıda bitirdik araç satılıcak diye söz verdiği gibi tüm ağır bakımlarını triger değişimini yapıp hazırladı İlfer oto. Ama alacak olan kişi son anda boyasındaki birkaç rutuş işi içinde pazarlık edince satışdan vazgeçildi.

Standart 3500 lere ek olarak İlyas ustanın özel imalatı Header takılmış ve bu araçların müzmin manifolt sorununa temelli çözüm sağlanmış, vede ekstra beygir gücü kazanılmış.

LPG si yok hiç takılmamış, 7 seneye yakındır İlfer otonun standar işten eve gitme aracı olarak kullanılmış.
Km si orjinal seceresi belli bir araç.

yanıt için teşekkür ederim. bugün, kendi aracımı satmak üzere memleketten bir arkadaşımla sözleştik. bir aksilik çıkmaz ise istanbul' a gelip araca bakmayı ve lpg sini de gelmişken inkagas'a taktırabilirim diye düşünüyorum. hesabıma daha para geçmediği için kesin konuşmak istemiyorum. bu düşüncelerime bir mani çıkmazsa sizi de bu araçla ilgili rahatsız edeceğim. :smiley:
selamlar, fatih.

mfthk' Alıntı:
yanıt için teşekkür ederim. bugün, kendi aracımı satmak üzere memleketten bir arkadaşımla sözleştik. bir aksilik çıkmaz ise istanbul' a gelip araca bakmayı ve lpg sini de gelmişken inkagas'a taktırabilirim diye düşünüyorum. hesabıma daha para geçmediği için kesin konuşmak istemiyorum. bu düşüncelerime bir mani çıkmazsa sizi de bu araçla ilgili rahatsız edeceğim. :smiley:
selamlar, fatih.

3500 ve inka gaz kombinasyonu kullanıyorum çok memnunum performansdan
:smiley:

hayırlısı olsun

Kürşad Bey sizin pajeronuz için aradığınız şnorkel ilfer otodaki L200 şnorkeli tipinde değil mi? Bence de bu model çok şık duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-mitsubishi-l200-snorkel-yeni/detay/

Vanguard' Alıntı:
Kürşad Bey sizin pajeronuz için aradığınız şnorkel ilfer otodaki L200 şnorkeli tipinde değil mi? Bence de bu model çok şık duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-mitsubishi-l200-snorkel-yeni/detay/

Bu modelin benim arabaya olanı yok özel imal ettiriyoruz biter yakında kısmetse

mergen' Alıntı:
Gaz tüpleri dışarıya monte edilebiliniyor mu 1998-99 pajerolarda? Yoksa hep içeriye mi takılıyor?

malesef arabanın bence tek eksi yanı bu, oda olsa dadından yinmez

mergen' Alıntı:
Herhalde arka koltuklardan birini söküp, aracın boyuna ekseninde yerleştiryorsunuz. Bu sayede hala bir adet arka koltuk kullanılabilir oluyordur.

oda bir seçenek ama ben arka koltukda 2 köpek taşıdığım için sürekli direk bagaja koydum bagajın yarısı kapandı 90 lık tankla. Benim işimi görüyor kalan bagaj kısmı

mergen' Alıntı:
Bu yakıt konusu sebebi ile 2.8td'ler daha çok ilgimi çekiyor.

eğer güç atiklik sürat gibi beklentilerin yoksa , 2.8 td ler daha iyi bir tercih. Bagaj da boş. İdeal kamp arabası olabilir. Ama 3500 v6 başka bir dünya neredeyse 2 kat beygir gücü farkı var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR