39. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 3. Off-Road Oyunları (02 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,088

ata036

Zirve
Web
www.ata76.com
39. ULUSLARARASI ARHAVİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 2-3-4 EYLÜL tarihlerinde artvine bağlı arhavi ilçesinde yapılacak bayram tatilinde değişiklik olsun isteyenler buyursun gelsin bu arada off-road oyunlarıda olacak

http://www.dailymotion.com/video/xkl94n_arhavi-festivali-muziyi-tolga-kurdoylu-hq-videosu-yzle_music

Etiketler
Ynt: 39. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 3. Off-Road Oyunları (02 Eylül 2011)

bu başlık pek ilgi çekmedi galibe biri ki foto ekliyimde canlandıralım

Ynt: 39. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 3. Off-Road Oyunları (02 Eylül 2011)

Merhaba Tarık kardeş,
Yiğenim birkaç sene Arhavi festivalinde arkadaşlarıyla birlikte müzik yaptı, son birkaç senedir başka yerlerde çalışıyor.
Ben bizim ilçenin (Trabzon-Beşikdüzü) 10. su yapılan festivali için duyuru yapmıştım oda hiç ilgi çekmemişti.
Sanırım çok kişi Karadenizin dağlarını yaylalarını biliyor da oralardaki kültür etkinliğine itibar etmiyorlar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

valla ben onu bunu bilmem niyazi abi memleket buralar herşey var doğa deniz ve sıçak kanlı insanları anlatılmaz yaşanır gelmeye çekinen varsa arasın beni ben getirip tanıtayım buraları

Beni de gezdir Tarık

Amcaaaa, biz gelemedik sen bizim yerimize de gez. ARDOS'lu tüm dostlara selamlar başarılar.

Merhaba Tarık,
İlk sırada senin memleketin ve çevresi var.Tabiki alabalıkların yerini söylemek senden, birtakım sıvılar'da benden.
Zaten 1979 ekim 22 ilk görev yerim Artvin merkez idi.İşimiz arazi işi olunca malum çevreyi biraz fazla gezeriz hemde tepelerden derelere hiç fark etmez.
Şaka biryana bizim ülkemizin insanları hep iyi, arada birkaç kötü mutlaka olaçak.Hani bizim peynirli tereyağı ve yumurtasız yenirmi yenmez yavan olur, işte arada sert mizaçlı arkadaşlarda olsunki yaşamın tadı lezzeti olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.