3M DI-NOC CARBON FOLYO

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,037

nrlates

GAZROVER (Nurullah Ateş)
Mesajlar
1,226
Tepkime Puanı
1
Yaş
51
Yer
İstanbul
Telsiz Çağrı Kodu
123
Malzeme 3M CARBON Folyodur. ÜRÜN YÜKSEK KALİTE BİR ÜRÜNDÜR. BU MALZEMEYİ ARACINIZIN TAVANINI, KAPUTUNU, KOKPİTİ, YAN AYNA KAPAKLARINI VS. AKLINIZA GELEN HER YERDE KULLANABİLİRSİNİZ. KAPLAMASI EN KOLAY FOLYODUR, KAPLARKEN KESİNLİKLE HAVA YAPMAZ, HAYATINDA BANT YAPIŞTIRAN HERKES YAPABİLİR.
Ürünün ölçüsü 122 cm boy sınırsızdır.
Herkes kendi uygulayabilir.
10 yıl solmama garantisi vardır.
İstenilen ölçüde satılabilir.
122 cm x 100 cm fiyatı : 120 TL
Bu ölçünün altındaki ölçüler için fiyat cm2 üzerinden hesaplanır.
cm2 fiyatı 0.02 TL dır. Faturalı dır fatura isteyene + kdv dir.
Aynı gün kargoya verilir.

big_21439487r4r.jpg


CFiphone2.jpg


karbondoku.jpg


audi.jpg


karbonlogomercedes.jpg
 

Etiketler
Ynt: 3M DI-NOC CARBON FOLYO

Her yerde uygulanabilir.
Çizilmeye karşı dayanıklıdır.

IMG_8153.jpg


436724367233.jpg


carbonstop.jpg


post532011967878151fi9.jpg
 

Ynt: 3M DI-NOC CARBON FOLYO

Güzel bir ürün gerçekten. Ancak hatırlatmak isterim, benim bildiğim aracın rengi siyahtan farklıysa ve dışına kaplama yapılırsa polisle sorun olmaması için normalde ruhsata işletmek gerekiyor (veya polis bu nedenle ceza yazacak olursa sökmek)
 

Ynt: 3M DI-NOC CARBON FOLYO

Malzeme gerçekten çok güzel iyi bir işçilikle orjinal gibi duruyor.
Küçük parçalarda sorun olmuyor. Sadece kaputta da sorun olmuyor.
Benim araç yeşil kaputa uyguladım.
Aracın içi aksesuarlarında da çok güzel duruyor.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Mesajlar
1,527,589
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst