Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon
chrokee 4.0 xj almayı düşünyorum 97 model ve üstü düşünüyorum.bu aracın arka süspansiyonları makaslı bildigim kadarıyla buna elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon takabilirmiyim?
Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon
araziye cıktıgımda yükseltip,şehir içinde veya uzun yolda aracı alçaltmak istiyorum.ön tarafıda aynı şekil yapılıyo işte komple.otokardakileri bilmiyorum ama.discovery 2010 modellerde var bu dedigim süspansiyon, bi arkadasımın aracında.bunun başka bi ismi daha var ama unuttum.sonradan normal binek araçlarada takılabiliyo.
birçok yabancı offroad sitelerinde gördüm.coilover takmışlar xjlere ve xjlere göre yabancı off road sitelerinde satanlarda var bunları.ama sizler randıman sağlamaz diyorsanız taktırmam.xj den başkasınıda pek dşünmüyorum.
yaparsınız takarsınız ...bu iş para işi... basarsınız parayı amerikadan getirirsiniz....burda yani tr de bununla ilgili bir uygulama yok cherokee ye ...ama şu da bi realite körüklü sistemler er geç potansyiel araızadır....
şöyle bir olay da yok arazide kudurayım, bi tuşa basayım otobanda basayım....yok öyleeee....nereye yaklaşırsanız diğer taraftan uzaklaşacaksınız....arazi için büyük lastik, büyük lastik için yükseltme gerekli...yol için ne kadar alçak o kadar iyi yol tutuşu vs vs vs....araç yükseldikçe stabilite azalacaktır....araç alçaldıkça araziden uzaklaşacaktır...seçimleri ve tercihleri iyi belirlemek lazım....alın bir zj bakın keyfinize....
Disco 2 lerde arkalar körüklü, bazı sabahlar sahibini bekleyen köpek yavrusu gibi arkasını çökmüş burnu yukarıda beklerken görüyorum. ;D pek de hoş olmuyor görüntü, gerçi çalıştırdığım anda kompresör devreye girip hemen toparlıyor ama bir sabah hiç kalkmayacağından korkmuyor da değilim. O yüzden yolum İstanbul'a ilk düştüğünde helezon kit geçmeyi planlıyorum
Levent Beyin dediği gibi potansiyel arıza kaynağıdır.
levent bey aynı dediğiniz gibi düşünüyorum yani arazide yükseltip otobanda alçaltmayı ama zaten benim büyük lastik koyma gibi bi düşüncem yok cünkü off road düşünmüyorum,işimiz gereği araziye çıkmak zorunda kalıyoruz.xj haricindeki hiçbir jeep modeli hosuma gitmiyo bide
bence denemeyin,körük ve kompresör arızaları çok sık görülür,hatta range rover araçların çogunda körük ve kompresör arızları bence 1 numara arızlarıdır,kullananlar bilir.
hmm tmm ozaman düşünmüyorum artık .hafif arazide(nadiren) ve binek olarak şehiriçinde veya şehirlerarası yolda kullanmayı düşünüyorum. bi xj alırsam sizce 2' kaldırmak ideal mi benim için ?
ismen hiytap edemiyoruz size fth ten sanırım fatih isminiz...
aracınzı alın...bi araziye girin...çıkan sonuçlar sizi zaten neler yapmanız konusunda size yol gösterecek....parkurunuz ve gezdiğiniz yerler ve kişilere göre ihitiyaçlarınız doğacak ve ona göre çözüm üreteceksiniz...
şimdi ben size gidin tarktör desen lastik alın derim sizin bi işinize yaramayabilir vs vs vs.....
sorunları yazarsınız yardımcı oluruz...