4*2 Laureate 90 HP

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fozkaynak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,387

fozkaynak

Yeni Üye
İyi günler arkadaşlar

Allah kısmet ederse pazartesi günü 43300 TL 4*2 Laureate Look paket,deri direksiyon ve topuz,güvenlik paketli duster almak istiyorum. Fakat bir kaç soru var kafamda.

1) Ben aracı sakin kullanan biriyim ve %90 asfaltta kullanıcam fakat 4*2 mi yoksa 4*4 modelinimi almak daha sağlıklı olur bilemiyorum.

2) Ses ve görüntü sistemi forumlarını okuyorum fakat hangisi daha iyi olur duster için bilemiyorum.

3) Aracı satmak istersem ilerde 4*2 mi daha kolay elden çıkar 4*4 mü?

4) 4*2 90 Hp ile 4*2 85 Hp arasında ne gibi farklılıklar var?

Yardımlarınız için teşşekürler

Saygılar..

Etiketler
Ynt: 4*2 Laureate 90 HP

Ben size kendi fikrimi söyleyeyim: Eğer DUSTER alıyorsanız 4x4 110 hp fuul versiyonunu alın,

sonra o eksi bu eksik şunu taktıriyim bunu söktüreyim derdi olur, zaten araç iç donanım olarak

vasat. Dediğim gibi bu benim fikrim herkesin fikrine de saygı duyarım zevk sizin zevkinizdir.

Yoğun karlı bi bölgede yaşıyosanız ve dağ tepe mutlaka gezerim diyosanız, ambiance bile olsa 4x4 alın. Hatta plaka işlemleri devam ederken serviste ön arka tamponları fırın boyayla yarıya kadar boyattırın kimse dışardan ambiance olduğunu anlamaz.
Ama karlı zamanları kış lastiği veya zincirle hallederim, dağla tepeyle de işim olmaz diyosanız hem tüketim hem de fiyat avantajı sebebiyle 4x2 alın. Hatta 85 bg bulabiliyosanız daha uygun fiyat olacağı için onu tercih edin..

Ama 50000 ciivarı bütçem var derseniz en full 4x4 ü alın gitsin :smiley:

fozkaynak' Alıntı:
İyi günler arkadaşlar

Allah kısmet ederse pazartesi günü 43300 TL 4*2 Laureate Look paket,deri direksiyon ve topuz,güvenlik paketli duster almak istiyorum. Fakat bir kaç soru var kafamda.

1) Ben aracı sakin kullanan biriyim ve %90 asfaltta kullanıcam fakat 4*2 mi yoksa 4*4 modelinimi almak daha sağlıklı olur bilemiyorum.

2) Ses ve görüntü sistemi forumlarını okuyorum fakat hangisi daha iyi olur duster için bilemiyorum.

Saygılar..
Aynı fiyata 90bg Dizel 4x4 almanızı öneririm. Ambiance bir aracı Look paketli Laurete bir araca dönüştürebilirsiniz ama 4x2 bir aracı sonra 4x4 yapamazsınız. İkisi de hemen hemen aynı yakar zaten. Tamponları araç rengine boyayıp sis farı taktınız mı yeterli olacaktır. İyi düşünün öyle karar verin ;)

Bu ikilemi ben de yaşamıştım.Fakat eğer off road yapmayacaksanız ve yakıt tüketimi sizin içiin önemli bir kriterse,ayrıca dizel partikül filtresinin de olmaması hasebiyle 4x2 size yeterli gelecektir.Ne kadar çok ekipman okadar çok sorun demektir.Ben 4x2 aldım ve yakıt tüketimi açısından hayret edici düzeyde başarılı.

Hassey' Alıntı:
Bu ikilemi ben de yaşamıştım.Fakat eğer off road yapmayacaksanız ve yakıt tüketimi sizin içiin önemli bir kriterse,ayrıca dizel partikül filtresinin de olmaması hasebiyle 4x2 size yeterli gelecektir.Ne kadar çok ekipman okadar çok sorun demektir.Ben 4x2 aldım ve yakıt tüketimi açısından hayret edici düzeyde başarılı.

Yakıt tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz? Ayrica araciniz 90 hp olan modelimidir? Ben 4*2 Laureate için kapora yatirdim. Allah kismet ederse cuma günü bende duster ailesine katilmis olucam..

fozkaynak' Alıntı:
Yakıt tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz? Ayrica araciniz 90 hp olan modelimidir? Ben 4*2 Laureate için kapora yatirdim. Allah kismet ederse cuma günü bende duster ailesine katilmis olucam..
Benim aldığım dönemde 90 Bg yoktu,85 bg'liği aldım.Sonuçta aynı motor.Yakıt tüketimi kişisel kullanıma göre çok değişir.Benim verilerim ekonomik kullanma kriterlerine göre sürüş yaptığımda uzun yolda 4.6 lt/100 km;Diyarbakır-Antep şehir içi 5.5 lt/100 km

fozkaynak' Alıntı:
İyi günler arkadaşlar

Saygılar..

Ticari amaçlı değilde daha çok binmeye yönelik dusterlar..
Bütçeniz yetiyorsa 1 yetmiyorsa 2 tercih olabilir..Aralarındaki farklar kısaca aşağıdaki gibi yakıt fakrları %10-15 her iki model yakıt açısından diğer modellere göre az yakar.
Birinci tercih 4x4 110bg ABS+ESP+ASR+4 Airbag+Deri vites topuz olabilir .. ön farlar içi siyah ararka salıcak mc person..6 ileri şanzıman
İkinci tercih 4x2 110bg ABS+4Airbag+Deri vitez topuz modeli olabilir .. ön far içi krom arka salıncak helezon yay .. 5 ileri şanzıman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR