4*4 Modda Ön Takımdan Tıkır Takur Ses Gelme Ve Kalorifer Yardim!!! :(

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kutay Ekici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,675

Kutay Ekici

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese SELAM . Yeni katıldım bu sayfaya ve mükemmel bir site olmuş gerçekten . Aracım 2004 model Jeep Cherokee 2.8 CRD LIMITED .300.000 Bin i devirdik aslan parçasıyla yanlız bazı problem çıkmaya başladı . 4*4 modda Part Time / Full Time Modda ön takımdan dişli sesi gibi takur tukur ses gelmeye başladı ve öyle gitmek imkansız hemen hemen rahatsız edici . Araç Riva tarafında ıslak kuma batmıştı orda JCB ile çektirdik orda 4*4 Teli kopmuştu ve daha sonradan yaptırdık . Bu seslerin neden kaynaklanıcağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim özenerek aldığım bir araçtı yanlız canımı sıkmaya başladı son zamanlarda . Ayrıca aracın yağ soğutucusu değişti radyatörün içi balçık gibi olmuştu temizlendi bütün hortumlar , radyatör şişlendi vs . Araç kaloriferi ısıtmıyor temizletiyoruz cayır cayır çalışıyo . 1 hafta sonra sıcaktan eser yok .. Yardım edin lütfenn .
 

ön akis bilyası dağılmış olabilir. ses aşırı ise , çekici ile tamirciye kadar gitmek lazım , mesela sadece bilya ise , akisi de bozabilir , ön difransiyeli de bozabilir. usta işi yani. sesi duymadan kimse kesin karar veremez. akis arızasını yaşadım , tarifine uyuyor , ordan biliyorum.

300.000 km araçta problemler çıkarsa canını sıkmamak lazım fizik kanunudur , bu yorgunlukta araçtan problem çıkması....
 
Son düzenleme:

Yok arabamı seviyorum gayet . Ayrıca araç normal 2 çekerdeyden bi problem yok hiçbir ses yok 4x4 modda iken çıkarıyor bu sesleri .Zamanı gelmiş olabilir bazı parçaların. Peki akis problemi diyelim buna . Peki maliyeti ne olur tahmini . Birde kalorifer içinde bişiyler söyliye bilirmisiniz temizlenmesine rağmen soğuk veriyor .
 
Son düzenleme: