4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,463

altuncu57

Zirve
Mesajlar
1,144
Tepkime Puanı
3
Yer
Ayancık/Sinop
Aracımda 10'' e geçtiğimden üzerinden sökmüş olduğum huma otodan aldığım 8'' sac jantlar satılıktır. jantlar defender ve disco-1'e uyar.herhangi eğik kırık balans problemi yoktur.istenilen fiyat 400 tl ve pazarlıksızdır.irtibat telefonum 0 535 312 63 46 azmi timur gencali
 

Etiketler


Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

jantlar satılmadı durmakta. aracın üzerindeyken çekilmiş resimleri olması lazım atmayı deneyeyim...
 




Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

resim...

100_7716.jpg
 

Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

bende 10 inçe geçeceğim bende mi bu başlıkta satsam ki jantlarımı ;D ;D ;D
 



Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

kasapmurat' Alıntı:
kargosu size ait olursa alabilirim ben ankaradayım selamlar.
kargo ücretine karışmam. yalnız anlaşmalı olduğumuz kargo ile normal gönderim ücretinin yarısı gibi bir fiyata ücretlendirtebilirim. teşekkürler.
 



Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

zedzestion' Alıntı:
Eğer jantlarda yamuk atık çizik yoksa bende alabilirim sıfırı da 160 sanırım
jantlarda sıkıntı yok. Bursaya bi araç verdik. suzuki jimny. şayet uzaktan yakından aracı alan arkadaşı tanıyorsanız bizi sorabilirsiniz.zaten kullanmaktaydım jantları .herhangi bir sorun olduğu için çıkartmadım. biraz daha geniş ve büyük lastiğe geçtiğimden 10'' jant aldım .onları kullanmaktayım.satılmazsa zaten kışın bir takım daha lastik alıp kullanacağım. düşünürseniz anlaşmalı olduğumuz kargo ile uygun fiyata adresinize gönderebilirim. teşekkürler.
 







Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

Merhaba,
Bu jantlar seri3 e de uyar mı ve jantlar duruyor mu acaba?

7.50 16 ok 144 / lassa lta veya 235 85 16 lastikle kullanılabilir mi?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Mesajlar
1,531,966
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst