KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
paşam o zaman seneye yapmışken kamplı bir gezi yapalım. hiç yüksünmeden aceleye getirmeden oraların doğal güzelliklerinide yaşayarak. göl kenarında günü karşılamak tabii mümkünse güzel olur.
sedat otaya sandalye atsak olmuyormu polis görünce cök dersin bizler tam siper
ben gölyazıyı cok severim ama ögle yemegi konusunda sorun var lokantaları pek iyi degil
benim görüşüme göre eger tirilya sansı varsa evelden bize bildir mesala saat 12 00 da
isteyenler trilyada yesin lokantaları cok daha güzel
Arkadaşlar selamlar, Üzülerek bildirmek zorundayım ki çok istememe rağmen geziye katılamayacağım. Bu hafta sonu sistem odamızda yapılacak çalışmalar doğrultusunda şirkette kalmam gerekmektedir. Bugün böyle bir durum çıktığı için ancak şimdi söyleyebiliyorum. Şimdiden herkese iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler
Sharingan' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar, Üzülerek bildirmek zorundayım ki çok istememe rağmen geziye katılamayacağım. Bu hafta sonu sistem odamızda yapılacak çalışmalar doğrultusunda şirkette kalmam gerekmektedir. Bugün böyle bir durum çıktığı için ancak şimdi söyleyebiliyorum. Şimdiden herkese iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler
Ohhhhhhh gezin bakalım, gezin. Biz de buralarda çalışalım. Uluabat'ı da hiç sevmem hani. Sıradan bir göl işte canım, ne çekeceksiniz ki orada. Neymiş, Leylek Festivaliymiş... Neymiş, göl gezisiymiş... Neymiş sabah kahhvaltısıymış. Kıskandığımdan değil ha... Gerçekleri söylüyom... ;D
Sedat paşam zamanında d300 vardı da almadık mı?) Funda bende Nikoncu oldum sonunda ama Sedat halen Fujide)
biz Emine ile geleceğiz bundan sonraki gezilere inş
Sedat paşam Osman 'ı da söylemiştim o da gelecek geziye bilgin olsun.
newbig' Alıntı:
ben gölyazıyı cok severim ama ögle yemegi konusunda sorun var lokantaları pek iyi degil
benim görüşüme göre eger tirilya sansı varsa evelden bize bildir mesala saat 12 00 da
isteyenler trilyada yesin lokantaları cok daha güzel
Sami abi öğle yemeğini Gölyazı'da bir yerlerde yer, akşam 4 gibi Tirilye'de balık sofrasına otururuz
Sharingan' Alıntı:
Paşam çok şey kaçıracaksın ama bir daha ki sefere diyelim artık
focus' Alıntı:
Ohhhhhhh gezin bakalım, gezin. Biz de buralarda çalışalım. Uluabat'ı da hiç sevmem hani. Sıradan bir göl işte canım, ne çekeceksiniz ki orada. Neymiş, Leylek Festivaliymiş... Neymiş, göl gezisiymiş... Neymiş sabah kahhvaltısıymış. Kıskandığımdan değil ha... Gerçekleri söylüyom... ;D
Yok yahu yanlış anlama biz de sevmediğimiz için gidiyoruz zaten o taraflara
mavimor' Alıntı:
Sedat paşam zamanında d300 vardı da almadık mı?) Funda bende Nikoncu oldum sonunda ama Sedat halen Fujide)
biz Emine ile geleceğiz bundan sonraki gezilere inş
Sedat paşam Osman 'ı da söylemiştim o da gelecek geziye bilgin olsun.
hehh işte benim gibi düşünen biri daha Emrah ağzına sağlıkk
leylekmiş,gölmüş,doğal hayatmış,yemekmiş,gezmekmiş,çekmekmiş amannn ne gereksiz
ama yinede size iyi eğlenceler,börtü böcek çekin ,yok orda şunu yedik bunu içtik aman kayık tuttuk yasak alanlara gittik falan demeyinn