Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Evet, bir etkinliğimizi daha geride bıraktık.
Her zamanki gibi, gezenbilir'e yakışır şekilde keyif veren bir etkinlikti. Malesef, pazar günü katılabildim sadece ama, duyduklarımdan cumartesi de çok şey kaçırmışım.
Best FM'e ve Heytem abiye, tüm katılanlara ben de teşekkür ederim.
Merhabalar
Benim için yine çok güzel bir kamp etkinliği oldu uğraşan herkese teşekkür ederim . Ateş başı eğlencesi çok keyifliydi. Pazar yenilen nefis menemen ve muhlama hala aklımda yapımda emeği geçenlere teşekkürler... havanın güzel olmasıyla denizin keyfini çıkarmış şanslı kişilerdendim. Şarj olmuş bir şekilde haftaya başladım bu arada bizi götürüp getiren Ender arkadaşımıza da kocaman bir teşekkür..
atlvlk' Alıntı:
İlk defa katıldığımız bu Gezenbilir etkinliği ben eşim ve özellikle canım oğlum SAN için çok keyifli geçti.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Oğlumun gelir gelmez arkadaş ve masalarına misafir olduğu sevgili Serkan Şen bey , oğlu Okan ve Haldun bey'e(SAN'ın Haldun dedesi)
yakınlıkları ve ikramları için ayrıca teşekkürler.
Akşam ateş başında oğlumla bol bol dans eden Berk abisi ve kendisine sucuk ekmek veren ablasına (İsmini hatırlayamadık) oğlumun selamları teşekkürleri var...
Fotoğraf makinasını unuttuğumuz için tel ile çekilen bir iki fotoğraf da benden.
Ben Gülbin Merhaba
Haklısınız sizinle ve eşinizle doğru düzgün tanışmadık ama San'la muhabbeti epey ilerlettik.Benim için çocuklarla (San, Kayra ve Toprak) ateş başında geçirdiğim anlar çok keyifliydi. Bundan sonraki gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle bende San'ı sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum...
gulbinb' Alıntı:
Merhabalar
Benim için yine çok güzel bir kamp etkinliği oldu uğraşan herkese teşekkür ederim . Ateş başı eğlencesi çok keyifliydi. Pazar yenilen nefis menemen ve muhlama hala aklımda yapımda emeği geçenlere teşekkürler... havanın güzel olmasıyla denizin keyfini çıkarmış şanslı kişilerdendim. Şarj olmuş bir şekilde haftaya başladım bu arada bizi götürüp getiren Ender arkadaşımıza da kocaman bir teşekkür..