Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
ncmsrn' Alıntı:
Yerel ekibin ilgisizliğinden bahsedilmiş önceki mesajlarda ve olumsuzluklardan. Geçen yılki orgazizasyonuda yerel ekip yapmış ve bunun haricindede başka organizasyonlarda yapmıştır.
Geçne yıl yerel ekip orman bölge müdürlüğünden 9 ster odun aldığından katılımcılar odun parası vermemiştir köylülere. Şehir merkezinden 35 km uzak kamp alaınıa seyyar wc çıkarıldığından sıkıntı yaşanmamıştır. vsvsvsv.
Bu yıl ki org. yerel ekip pasifize edildiğinden ist dan tüm resmi yazışma ve izinler yapılmaya çalışıldığından vb sebeplerden yerel ekip bir miktar kırılmış ve sorunlar yaşanmıştır.
Halbuki o coğrafyayı ve insanını en iyi tanıyan resmi makamlarla en iyi diyaloğu kuracak kişler onlardı.
Aksaklıklar çok olsada kaynaşma ve tanışma dinlenme için katılanlar sanırım memnun oldu. Dağıtılacak 3 koli GEZENBİLİR plakalıklarınında unutulması geri gitmesi ayrı bir aksaklık.
Aslında hiç yazmadan bu topici okumaktı niyetim. Öncelikli amacım kimseyi kırmak değil, ancak; bir yanlışı düzeltmek istiyorum.
Sayın ncmsrn böyle biraz garip oldu ama kusura bakmayın. İsminizi yazmamışsınız.
Bu yılki organizasyonda yerel ekip pasifize edilmemiş aksine biraz daha kendilerinden hissedilsin diye çaba harcandığını düşünüyorum.
Nereden mi biliyorum? Aladağ Orman İşletmesi, Sivil Savunma Müdürlüğü ve Vali yardımcısından onaylatarak, Bolu Valiliği Dernekler Masasına dilekçeleri bizzat kendim teslim ettim. Belediyeye verilmek üzere Çağrı'ya yine dilekçeyi elden ben verdim.
Geçen haftalarda Sedat Bolu'ya geldi. Yer seçimi vs. için ilimizde misafir oldu. Yerelden arkadaşlarda bunu biliyor ve ulaşılabilen bir çok kişi ilede görüşüldü. Buraya kadar yanlışım varsa ismi geçen kişi yada kurumlar düzeltir zaten...
Sayın misafirler.
2-3 kendini bilmezin köylüye sinkaflı söz ile hitap ederek organizasyonun akışını bozmaya hiç hakkı yoktu diye düşünüyorum. Katılımcıların bir çoğu geri döndüğünde biz o insanlarla
(bürokrat ve halk) yüz yüze bakarız, lütfen bunu unutmayalım...
Katılımcılara ne kriterde olacağını şimdilik bilmesemde bir kısıtlama getirilmesini düşünmeye başladım.
Tüm Gezenbilir.
Emeği geçenlere teşekkürler. Bir sonraki festivale yine gelirim, yine gelirim...