KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1.Buluşmasını 19 Haziran Perşembe Akşamı Bornova da toplanarak yapmıştık. 1. Buluşma kısa sürede planlanıp az bir süre içinde duyurulduğundan İzmir'li tüm üyelerimize ulaşamadık ve katılımı yeterli düzeye getiremedik. Bu etkinliğimize ait fotoğraflara bakmak için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16729.msg98914#msg98914">tıklayınız...</a>
2. Buluşma içinse 7 kişi ile 02 Ağustos 2008 tarihinde Karşıyaka'da toplanmıştık. 2. Buluşma ise yaz aylarının en civcivli dönemine rastgeldiği için katılım çok daha az sayıda olmuştu.
3.İzmir Grubu Buluşmasını ise 11 Ekim 2008 tarihinde yapmıştık.Bu etkinliğimize ait fotoğraflara bakmak için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15626.40">tıklayınız...</a>
4.İzmir Grubu Buluşmasının tarihini önceden belirleyerek arkadaşlarımızın planlarını ona göre yapmalarını ve mümkün olduğunca buluşmamıza iştirak etmelerini istiyoruz
Yılmaz'ım , Paşam ,
Öne alsak bir dert almasak bir dert.
23 Ocak'ta ilköğretim okullarının sömestr tatiline girdiğini biliyordum ama sizlerin zınk diye hemen İzmir'den tüyeceğinizi düşünmedim.
Buluşma tarihini öne çeksem 17 Ocak ta 2 ayrı Gezenbilir etkinliği var.
Biri 2.Anıtkabir ziyareti diğeri ise gelmenizi beklediğim Denizli de yapılacak olan 2 forum üyemizin nikahı.
10 Ocak desek çok erken. Çoğu kişinin yapılacak işleri ve randevuları olacak.
Mesela biz büyük ihtimalle Ömer ile Naldöken köyünde ya da Evka-3 son durakta olacağız.
Anket orada doldurup doldurmamak üyelerimize kalmış birşey.
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)
merhaba arkadaşlar.....buluşmanın haftasonu olması şart mı acaba? Çünkü bende 24.ocak cumartesi günü akşam yolculuğa çıkıyorum. O nedenle haftaiçine, mesela 22.ocak perşembe akşamına alsak ve akşam yemeği olsa, ne dersiniz ?
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)
Murat yeni aldım mesajı aranızda olmayı ve tanışmayı cok istiyorum ama cümartesi en yöğün olduğu ğün servisin ama bi fırsat bulabilirde kacabilirsen ordayım inşallah