KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)
arkadaşlar başlığı farketmem tesadüfler sonucu oldu. birazcık reklamı yapılırsa daha çok arkadaş gelir sanırım. tarihte bir değişiklik olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
arkadaşlar başlığı farketmem tesadüfler sonucu oldu. birazcık reklamı yapılırsa daha çok arkadaş gelir sanırım. tarihte bir değişiklik olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
Gezenbilir İzmir Grubu sayfasına mesaj bırakmış olsaydınız size de özelden mesaj ile buraya davet edebilirdim Furkan Bey.
Daha önce yollamış olduğunuz mesajlara bakınca Gezenbilir Ailesine Manisa'dan katılıyorsunuz.
Tarihte artık bir değişiklik olmayacak.
3-5 kişi toplansak da toplantı toplantıdır.
5. G.İ.G. Buluşmasında daha fazla kalabalık olma ümidi ile.
Teşekkür ederim Murat Bey..
Sitede acemiyim. İzmir Grubunun sayfasını hala bulamadım
Elimden geldiğince aktivitelere katılmaya hazırım. Hatta bir başka arkadaşım daha var. Siteyi ona bugün önerdim. O da 24 ocakta aramızda olacak sanırım.
Selamlar siteye yeni kayıt oldum bir izmirli olarak. Daha önceki buluşmalarınıza katılamasamda buna katılmak isterim. ( sitede izmirdeki etkinlikler hakkında bilgi veriliyormu öle birşey bulamadım çunku izmir grubunda ?)
Ozzz (Osman), Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, yapılan tüm aktiveteler ETKİNLİKLER başlığı altında duyuruluyor, ilgi alanına göre alt başlıkları kontrol ederek yapılacak aktivitelerden haberdar olabilir ve katılım yapabilirsin..
Pek bir program akışı yok.
14:15 de Sevinç pastanesi önünde buluşup İzmira Restorana gideceğiz.
Sonrası çay-kahve ve muhabbet.
Herkes birbiri ile tanışır 25 Ocak ta ki İzmir Off-Road tanışma etkinliğini konuşuruz.
Aracı olmayanlar için diğer araçlarda yer olduğunu herkesin beklendiğini falan.