KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)
Günaydın arkadaşlar
buluşmamızdan keyifli ve mutlu ayrılmış olmanıza sevindim.Hafta sonu ekstra işler vardı ondan çektiğim fotoğrafları yollayamadım.bu akşam yerleştirmeyi başarırsam görürsünüz
murat manastır için mi uzak diyorsun? oraya yavaş tempoda bile maksimum 1 saatte gider arkadaşlar diye düşünüyorum.enson gittigimde su akıyordu onun üzerinden baya yağmurlu günler geçti.ve yine enson gittiğimde lise öğrencileri gece orada çadır kurup kalmışlaryani çocuklar kalabiliyorlarsa bizde yapabiliriz.
"""Mesafe uzak.
Yürüyebilecek misiniz.?
Ya da Ağıllara kadar araba ile gidecek olsak hepimizde araç var mı.??
Yoksa manastır çevresi güzel bir düzlük ama son geçiş yaptığımda su sorunu vardı.
Nejat abi, sanırım halen benim yüzümden zor durumda sanırım. Aslında haklı... Yoğun olarak Ulaş'a maruz kalmanın zararları. Abi, buradan söyleyeyim, hasar kalıcı olmayacak. Merak etme. Atlatacaksın. ;D ;D ;D
Ayrıca Ömer, deniyorum, deniyorum
Ayrıca bir elimi gördüm. Eşim inanmayacak sizinle buluştuğuma Yaf, benim bulunduğum bir foto yok mu? Bakın başım belaya girecek... ;D