4 Runner İleTekrar Döndüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUSTANG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,969

MUSTANG

Kamp II
Yer
ADANA
Gecen hafta persembe gunu kavustuğum oğlumun ıstanbuldan adanaya donus yolunda cektığım fotolar asagıda .

toyota 4runner 3000 tdi

Etiketler

Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm

tesekkurler umarım sızde kısa surede kavusursunuz

bu arada kendımı tanıtmayı unuttum adım ömer 31 yasındayım adanada yasıyorum daha once landrover defender kullanıcısıydım 5 ay once satmıstım arabamı daha fazla arazıden uzak kalamayarak tekrar dondum

Benzerlikler bayağı çokmuş ;D ;D ;D

Hayırlı olsun kazasız,belasız.

Peki neden Runner? Bir de fiyat performans açısından değerlendirmenizi alsak.

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. mersin'den selam. bu konuyu mersin'de 4runner kullanıcısı alihay mutlaka görür ;D

aracınız hayırlı uğurlu olsun.hılux ile alt yapısı aynı diye biliyorum...araç kaç model.

hayırlı olsun kardesim...rahat etmişsindir land rover dan sonra ;D..saygılar....

ömer bey bende tarsusluyum hemşehri sayıırız hayırlı olsun güle güle kullanın aracınız çok güzel görünüyor

herkese tesekkurler .

evet arac askın dakı arac .

Daha once camlıyayla gezısıne katılmıstım ben landrover defender vardı ozaman 01 ga plakalı gumus aracta suanda tarsusta zaten tarsusulu bır arkadasa sattım .

Ömer bey hayırlı uğurlu olsun, Çok güzel araçtı, adanadan alınması ayrıca sevindirdi, ilk fırsatta görüşmek üzere güzel günlerde kullanın

tesekkurler alı bey .

1 KZTE 3000cc Turbo Dizel motor.

sanırım aracınız makaslı değil, yaylı olması gerek, bu aracı normal 4runner zannediyorlar, isterseniz aracın özelliklerini yazın, sizin 4runnerda vx 80 konforu var, ben öyle biliyorum