4 Runner İleTekrar Döndüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUSTANG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,942

MUSTANG

Kamp II
Yer
ADANA
Gecen hafta persembe gunu kavustuğum oğlumun ıstanbuldan adanaya donus yolunda cektığım fotolar asagıda .

toyota 4runner 3000 tdi

30044_400132337407_581702407_4511435_7579832_n.jpg

30044_400132407407_581702407_4511447_1969946_n.jpg

30044_400132402407_581702407_4511446_8208570_n.jpg

30044_400132447407_581702407_4511453_4652625_n.jpg

Etiketler

Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm

tesekkurler umarım sızde kısa surede kavusursunuz :smiley:

bu arada kendımı tanıtmayı unuttum adım ömer 31 yasındayım adanada yasıyorum daha once landrover defender kullanıcısıydım 5 ay once satmıstım arabamı daha fazla arazıden uzak kalamayarak tekrar dondum :smiley:

MUSTANG' Alıntı:
tesekkurler umarım sızde kısa surede kavusursunuz :smiley:

bu arada kendımı tanıtmayı unuttum adım ömer 31 yasındayım adanada yasıyorum daha once landrover defender kullanıcısıydım 5 ay once satmıstım arabamı daha fazla arazıden uzak kalamayarak tekrar dondum :smiley:

Benzerlikler bayağı çokmuş ;D ;D ;D

Hayırlı olsun kazasız,belasız.

Peki neden Runner? Bir de fiyat performans açısından değerlendirmenizi alsak.

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. mersin'den selam. bu konuyu mersin'de 4runner kullanıcısı alihay mutlaka görür ;D

aracınız hayırlı uğurlu olsun.hılux ile alt yapısı aynı diye biliyorum...araç kaç model.

ömer bey bende tarsusluyum hemşehri sayıırız hayırlı olsun güle güle kullanın aracınız çok güzel görünüyor

herkese tesekkurler .

evet arac askın dakı arac .

Daha once camlıyayla gezısıne katılmıstım ben landrover defender vardı ozaman 01 ga plakalı gumus aracta suanda tarsusta zaten tarsusulu bır arkadasa sattım .

Ömer bey hayırlı uğurlu olsun, Çok güzel araçtı, adanadan alınması ayrıca sevindirdi, ilk fırsatta görüşmek üzere güzel günlerde kullanın

sanırım aracınız makaslı değil, yaylı olması gerek, bu aracı normal 4runner zannediyorlar, isterseniz aracın özelliklerini yazın, sizin 4runnerda vx 80 konforu var, ben öyle biliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR