Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortalama bir fiyata gitti, hakettiği değere yani...
yanlız alacağınız aracı süsleyeceğinizi düşünürsek (vinç, lastik, yükseltme belki vs.vs)
alınca yapılacak bakımlar var..
yani ben olsam bu masraflarıda genel hesaba dahil ederim.
şöyleki:15 e aracı alsak 7,5 harcasak 22-23 e mal etsek güzel olur.
Hocam ne güzel dediniz. 15diye. Ama kalmadı ki piyasada 15 e 4 runner. çok temiz var bir tane istanbulda 21 bin istiyor. Ama o fiytlara daha donanımlı bir çok 4x4 alınabiliyor.
sonuçta araç 93 model. E bir de 6- 7 bin masraf yaparsın .
Aşkın jeepteki kırmızı 3000 cc turbo dizel ve sanırım 30 bin tl istiyorlar. 21 bin olsaydı almıştım çoktan
Benim dediğim sahibinden.com da beyaz renk 4 runner 2.4 b / lpg.
Askın Jeepteki aracı görmüştüm ve 20000 teklif etmiştim, ama 25000 civarlarına satar gibi görünüyordu. Herhalde satamayınca daha da aşağı çekti fiyatı diye sormuştum. Hayırlısı olsun, umarım uygun bir araç bulursunuz. Kolaylıklar,
Hala 4 Runner arıyorsanız eğer satılık bir aracım var. Rahmetli babam yıllarca bu aracı kullandı.İlk sahibide babamın patronu.O aracı ithal olarak 93 te getirtmiş.99 da kendine başka araç alınca, aracı babama vermişti. 10 senedirde babam aracı kullanmaktaydı. Son dönemde satmayı düşünüyordu artık kendisine büyük geldiğini söylüyordu.2,5 ay önce vefat edince de ben satmaya karar verdim. Kendi aracım var bu nendenle fazla.Aracın her şeyini detaylı olarak biliyorum. Değişen sadece motor üst kapak ve bagaj camı motorudur. Aracın km si biraz fazla 425.000 de. Ama araçta problem yok. 370.000 km de sadece segman atıldı.Aracın düzenli olarak bakımı yapılmaktaydı.Kazası yada boyası yoktur.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Selamlar ben siteye yeni katılan daha sadece anlamaya calısan biriyim.Dogayı seviyorum ve dolasmak hosuma gidiyor.Arkadasıma ait Runner var ve dizel motor (hilux)oldugunu soyluyor.23500 tl gibi rakam istiyor.Sahibinden comda arac.Sizce fiyat iyimi?Benim gibi anlamayan icin zor bir arac mı?Bilgi sahibi olanlar beni aydınlatabilirse gercekten mutlu olurum.
cok tskler