Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jantlar duruyor şu anda kullanıyorum orijinal lastikleri ile aracım toyota hilux olduğu için 6 bijon sizin lastikler kaç kilometrede ve jantınız ın genişliği kaç inç ?
Lastiklerin durumu orta diyebilirim, 2-3 ay oldu arabayı alalı, benden önce kaç km. yaptığını bilmiyorum. Jantlar oldukça iyi durumda 265 taban lastik takılı fakat kaç inç olduğu hakkında da bir fikrim yok. Neresinda yazar, nasıl anlarım bilmiyorum ama yarın öğrenmeye çalışırım.
Benimkiler BF goodrich at 31,10,5,15
yaklaşık 4-5000 km civarındalar.
ölçü denk gelirmi bilmiyorum, bir de benim araç ankarada,
Denk gelirse takas etmek isterim.
Jantların kaç inç (yani eni) olduğunu nasıl anlarım. Jantların hiçbir yerinde herhangi bir yazı, ibare vs yok. Bilen söylesin lütfen. Üzerinde 265 70 16 ebat lastikler var.
Hesap doğru, bende merak etmiştim nasıl ceviriliyor diye. Goodyear lastik satan bir bayinin web sayfasında inçh ölçülerin karşılığı olarak mm verilmişti.
Orda da bu sonuç çıkıyordu.
acar bey ben orojinal jantları vermemeye karar verdim genel kullanımda onları kullanıcam , sadece lastikleri satıyorum takas düşünmüyorum.
ilginize teşekkür ederim.