KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hayırlı uğurlu olsun bende çok merak ediyorum....? İnternet' de izlediğim bir video vardı cj 7'ye 485 HP'lik Camaro motoru atmışlardı ve sonunda drag'a kalkıyordu acayip bir makine idi merak edenler için buraya link'ini atıyorum
Herşey mükemmel ,hayırlı olsun sesini merakla bekliyorum .
Birşey dikkattimi çekti, edelbrock 1411 serisini özellikle mi seçtiniz? çünkü edelbrock un sırf offroad için ürettiği 4bbl karbüratorler var yanılmıyorsam 1800 serilerinden olacak.
Herşey mükemmel ,hayırlı olsun sesini merakla bekliyorum .
Birşey dikkattimi çekti, edelbrock 1411 serisini özellikle mi seçtiniz? çünkü edelbrock un sırf offroad için ürettiği 4bbl karbüratorler var yanılmıyorsam 1800 serilerinden olacak.
Çok teşekkür ederim bende sesini heyecanla bekliyorum Performans serisi seçtik çünkü araç % 70 cadde % 30 off road amaçlı hazırlanıyor caddedeki performansına daha ağırlık veriyoruz ama off road tan vazgeçmek yok.... hafta sonları arazideki üstünlüğü ispatlanmış olan CJ yi biraz da hafta içi şehrin caddelerine indiriyim istedim..... ;D