KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Onur kardeşim bitsinde bizde şevklenelim artık,çok merak ediyorum sonucu...birde şu aksesuarcının adını tekrar rica etsem,geçen baktım bulamadım ist a geldiğimde...
Onur kardeşim bitsinde bizde şevklenelim artık,çok merak ediyorum sonucu...birde şu aksesuarcının adını tekrar rica etsem,geçen baktım bulamadım ist a geldiğimde...
Çoğu gitti azı kaldı artık o yüzden yavaşladık biraz....... Bu hafta motora ses vericez ondan sonra devam... OFF ROAD ekipmanları satılan yer BİRLAS...
bu motor 1 lira yakarsa az bile benzin olmuş 3950 455 hp motor 5.2 motorla ben 1 lira yakıyorum sehır içi 1 lira yakarsa ıkı rekat şukur namazı kılmak lazım her gun
tamam arkadaşlar,
AOCENKER (onur) arkadaşımız, benzin çok gelirse atiker sıralı lpg bağlatır. ;D ;D ;D edelbrock da parasını iade edip motoru söker alır
Hep söylerim çok yakan araç yoktur Az kazanan sahibi vardır. Onun için kimse dert etmesin arkadaşlar. Minareyi çalan kılıfını hazrlamıştır zaten. Yada amiyane tabirle EŞEK hikayesi.
Hep söylerim çok yakan araç yoktur Az kazanan sahibi vardır. Onun için kimse dert etmesin arkadaşlar. Minareyi çalan kılıfını hazrlamıştır zaten. Yada amiyane tabirle EŞEK hikayesi.