Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İnternette istediğim cevapları bulamadığım için böyle bi konu açma ihtiyacı duydum. Yardımcı olursanız sevinirim. 4×2 2002-2006 arası bir pickup almayı düşünüyoruz. Ranger, Skystar, L200, Hilux, D-max düşündüğümüz arabalar. Yakıt tüketimi ve parça olarak en ekonomik olanı hangisidir ? Yakıt tüketimi olarak kaç krş yakarlar ? Hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İnternette istediğim cevapları bulamadığım için böyle bi konu açma ihtiyacı duydum. Yardımcı olursanız sevinirim. 4×2 2002-2006 arası bir pickup almayı düşünüyoruz. Ranger, Skystar, L200, Hilux, D-max düşündüğümüz arabalar. Yakıt tüketimi ve parça olarak en ekonomik olanı hangisidir ? Yakıt tüketimi olarak kaç krş yakarlar ? Hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Mazda bt 50 dir aslinda kendileri motor cok yakar guc yok siz ssangyong alin bu saydiklarinizin hepsinden konforlu guclu ve ekonomiktir ama arkaya 750 kg dan sonra yuke cok gelmez makas yok ama konfor var
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ssangyoung bilindik marka olmadığı için biraz soğuk bakıyoruz. Bugün 2001 model Ford ranger baktık 17 bin tl istediler. Araba gayet iyi ama yakıt konusunda tedirginiz
Skystar 2004 vardı uzun yolda 7 litre gösterir nazik olursanız, şehir içi 10 litreyi görmek içten değil. Arka makaslar yüke gelir bana mısın demez aslında yüklü daha bir sessiz daha bir tank havasında oluyor . Konfor aranmaması gerek taze ceylan gibi seker. Virajlarda yüksüz ise arkanın attığına defalarca şahit oldum belli bir süre sonra oyun kıvamına geliyor. Kamyon kullandığınızı unutmamak gerek. Arıza yüzü göstermedi yıllarca, rutin bakımlarını aksatmadan yapmıştım.
Özlüyor muyum? Kesinlikle evet . 4x4'ü olsa bir de o vergileri ile her yıl muayeneye gitme derdi olmasa tadından yenmez, kendi bakış açımla.
Ssangyoung bilindik marka olmadığı için biraz soğuk bakıyoruz. Bugün 2001 model Ford ranger baktık 17 bin tl istediler. Araba gayet iyi ama yakıt konusunda tedirginiz
Turbo takıntın yoksa 17 bin lira gibi bir parayı 2.7 td nissana verebilirsin adam akıllı kullanırsanız motoruna hiç birşey yapamazsınız.Yakıt konusundada toros taksi kadar anca yakar
2001 model turbosuz ford ranger aldık. Şuanlık yakıttanda motordan da gayet memnunuz servisede ustalara da gösterdik bi sıkıntısı yok. Yorumlarınız için teşekkürler