4x4 Motokaravanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,932
Ynt: 4x4 Motokaravanlar

işte bahsettim 4wd toyota hiace camper 5 kişilik eminim ki iç tasarımına hayran olacaksınız...standart t4 transporter uzunluğundaki hiace işte altta....(5kişilik-6+1 koltuk düzeni-wc-duş)...bulunuyor .sivildede rahatlıkla kullanabileceğimiz bir araç
http://www.poplarmotors.co.uk/archive.php?task=view&aID=94 4x2 olanı
http://www.poplarmotors.co.uk/archive.php?task=view&aID=125 4x4 olanı

Merhaba

Benimde üstteki sorunları yaşamamam için kasaya hiç bir ekleme yapmadan yatmak için kampet,ısınmak için ebesbasher im var ve çok memnunum hatta ok144 lastiklerim ile çoğu arazi araçlarının kaldığı çamurlardan,zor arazi koşullarından hiç zorlanmadan gidiyorum.Diğer tüm aparatlarım seyyar karavan ruhsatınada ihtiyacım yok dolayısıyla Resimdeki benim Mareşalim.

Arkadaşlar Ankara ivedikte YANASİP otoda Dodge 250 4x4 kasası üstünde Tedaştan çıkma araçlar dikkatimi çekti . 4x4 karavan yapmak isteyenler için bence bulunmaz fırsat . 13 fiyat vermişler 9-10 a alınsa 3-5 masrafla harika bir motorhoma dönüşür bence bu arçlar. sahibinden.com da yanasip yazarsanız ulaşırsınız tüm bilgilere.

Selamlar

Erhan

Merhaba
9-10 na alınsa bile pahalı gibi geldi .Bu fiyatlara gerçek arazi aracı ,Defender satıyorlar ...

Düz arazi aracı olarak kıyaslamayın yanıltır ... motokaravn olarak bundan 15-17 m.küp hacim elde edilir, kasa hazır var , kaldıki arazi özellikleride çok güzel bunların 10 tane Defenderı bağlayın kopartır götürür.

Tahmini ölçüler , Mt. 2,5 X 2,0 X 2,0 olsa yaklaşık 10 Mt.3 civarında bir kabin elde edilebilir .Sanırım alüminyum da değil .

Bunların kabini ısı geçirir, yalıtımı kötüdür. Karavan yapımına pek uygun değiller gibi geldi bana.

Erhan abi merhaba, bu aracı bende incelemiştim . Güzel bir çalşmayla karavana çevrilir fakat bu araç hurda belgeli yazıyor buna ruhsat çıkarılmaz diye biliyorum aslında hurda belgesi yerine trafikten çekme bekgesi çıkartsaydılar makul bir fiyatada alınırsa güzel bir 4x4 karavan olurdu.

Selamlar.

ilkercim hurda belgeliysehaklisin yaramaz , ben ona dikkat etmemisim.

selamlar
erhan

Ben sanmıyorum hurda belgeli olacağını çünkü hurda belgeliye o fiyatı isteyemezler,bir yanlış anlama var kanımca.İstenen fiyat çekme belgeli fiyatı aslında oda fazlaya
Erhan abim selamlar

SelamlarErkan kardesim

PS Joystickle yaziyrum., oyuzdengecikmeli kusura bakma

dalyan' Alıntı:
Ben sanmıyorum hurda belgeli olacağını çünkü hurda belgeliye o fiyatı isteyemezler,bir yanlış anlama var kanımca.İstenen fiyat çekme belgeli fiyatı aslında oda fazlaya
Erhan abim selamlar
Ertan bey merhaba , bu araçlardan sahibinden com da iki tane var. İkiside hurda belgeli daha öncede bakmıştım . Banada fiyat çok yüksek gelmişti . Şimdi yine baktım hurda belgeli hatta parça olarakta satılabileceğini yazmışlar. Bizim açımızdan bakarsak yazık bu araçlara.
Selamlar

Ya 50 ila 100.000 tl lik araçların hurda belgelerine o paralar isteniyor,bunlar şaşırmış.