KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Alpaslan 85 binlira 3. ihalede yarı yarıya düşüyor 42.5 den alıcı olmassa teklif veren varmı diyorlar 5 10 20 istediyin rakamı ver ordakilerin hoşuna giderse açık artırma o paradan başlıyor en son rakama %150 masraf koy piyasa fiyatını takip et karın mutlaka olur.
Yok abi elbette piyasanın altında olacağı kesin Hummerların piyasa fiyatı ortada. Kâr edeceğinde kesin. Hepsine baktım hangisini alırsan al piyasaya göre kârdasın eyvallah. Ben 85 bin senden benden çıkmaz diye takıldım. Gel istersen sen, ben. Esin&engin, Alfonse, Kaan hepimiz satalım arabaları alalım onu bir hafta sen bir hafta ben şeklinde bineriz
iLandaki araç bir tanıdığımın yani arkadaşım kadar yakın olmadığım bi arkadaşım aracılığıyla tanıştığım birinin.. Araçla ilgili asıl sorun ruhsat sahibinin piyasada olmaması =) yoksa adam benzinli kıçtan takma motor işi yapan biri ve tekne falan çekmek için kullanıyordu bu aracı..Ruhsat sahibini bulsak bedava bile alırız =))