5.000 TL'ye Off-Road Donanımlı XJ !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,120

Etiketler

Ynt: 5.000 TL'ye Off-Road Donanımlı XJ !..

var bitanede sahibi çok para istiyooo ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hummer ın fiyata bakmadın galiba :smiley:

Alpaslan 85 binlira 3. ihalede yarı yarıya düşüyor 42.5 den alıcı olmassa teklif veren varmı diyorlar 5 10 20 istediyin rakamı ver ordakilerin hoşuna giderse açık artırma o paradan başlıyor en son rakama %150 masraf koy piyasa fiyatını takip et karın mutlaka olur.

Yok abi elbette piyasanın altında olacağı kesin Hummerların piyasa fiyatı ortada. Kâr edeceğinde kesin. Hepsine baktım hangisini alırsan al piyasaya göre kârdasın eyvallah. Ben 85 bin senden benden çıkmaz diye takıldım. Gel istersen sen, ben. Esin&engin, Alfonse, Kaan hepimiz satalım arabaları alalım onu bir hafta sen bir hafta ben şeklinde bineriz :smiley:

Siz alırsanız ortak olurum ama ben daha önce babama düşündün sıfır aldığımız sorentodan ayrılmak istemiyor.

GSLH' Alıntı:
Siz alırsanız ortak olurum ama ben daha önce babama düşündün sıfır aldığımız sorentodan ayrılmak istemiyor.

Sorentodan nasıl vazgeçmiyorya sonuçta hummer var işin içinde ben olsam bir dakika düşünmem:smiley:

Mali yönden zarar ediyoruz 100 e aldık 50 oldu Q 7 çıktığında onu alalım dedik muhtemelen kendi zevkini düşünmüyor bizim zararımızı düşünüyor.

Haklısın Ömer abi ben orasından değilde biraz esprili bir yaklaşım yapim demiştim yoksa haklısın

iLandaki araç bir tanıdığımın yani arkadaşım kadar yakın olmadığım bi arkadaşım aracılığıyla tanıştığım birinin.. Araçla ilgili asıl sorun ruhsat sahibinin piyasada olmaması =) yoksa adam benzinli kıçtan takma motor işi yapan biri ve tekne falan çekmek için kullanıyordu bu aracı..Ruhsat sahibini bulsak bedava bile alırız =))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri