KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Deriler gerçekten bitik amerikan araçlarında tamir de görmüyor kolay kolay. Ya lokal değişimler yada komple değişim yapmak lazım. En kolay çözülecek sorun.
Bireysel bilgi, en azından üç aşağı beş yukarı teşhis koyabilmek çok önemli. Yoksa durum vahim dediğiniz gibi.
Bu arada usta konusunda rahatlığım ustamın çocukluk arkadaşım olması olabilir. Bu da benim şansım..
Telefon saçmaladı yazamadım...
Bence kesinlikle zj yazacaktım ,ben 4 gün oldu 1997 5.2 zj alalı kullanırken verdiği haz inanılmaz,dev gibide masrafları var ama yavaştan toparlayıp gezmeye devam
Bu arada birşey sormak istiyorum,sitede yeni konu açıp mesajımı yazıyorum.fakat gönder veya ona benzer birşey göremedim.nasıl açılır yeni konu?
Telefon saçmaladı yazamadım...
Bence kesinlikle zj yazacaktım ,ben 4 gün oldu 1997 5.2 zj alalı kullanırken verdiği haz inanılmaz,dev gibide masrafları var ama yavaştan toparlayıp gezmeye devam
Bu arada birşey sormak istiyorum,sitede yeni konu açıp mesajımı yazıyorum.fakat gönder veya ona benzer birşey göremedim.nasıl açılır yeni konu?