5,2 GRAND CHEROKEE TAVAN DÖŞEMESİ SARKMALARINI NASIL GİDERİRİZ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,133

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
merhaba arkadaşlar:smiley: 97 5,2 cherokee aracımın tavanındaki kumaşda sarkmalar oluştu bu sarkmaları nasıl giderebilirim kumaşı bozmadan, yada kumaşı değişmeye kalksam başka bir kablama malzemesi tavsiye edebilirmisiniz yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

Etiketler
Ynt: 5,2 GRAND CHEROKEE TAVAN DÖŞEMESİ SARKMALARINI NASIL GİDERİRİZ...

Lokal olarak yapı marketlerdeki sprey yapıştırıcılar var basıncı kutuda deodorant kutusu gibi bunlar ise yarar eğer kurtarmıyorsa değiştir gitsin 15 yıllık tavanla uğraşma 300 tlye tertemiz tavanın olsun alcantra benzeri kumaş ile istediğin renge kaplarlar

ilgin için tşk ederim mert kardeşim sağol,yapıştırıcı birkaçkez denedim yapışan yerler çok hoş durmuyor, en güzeli dediğin gibi döşemeyi komple değiştirmek, ben tavan kumaş değilde gözenekli ince villex gibi tavan döşemesi var ondanmı yapsam diye düşünüyordum? kumaş leke aldımı temizlemesi zor oluyor silinen yerde iz kalıyor ve bozuluyor diye bu malzemeden kullanmayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?

döşemeciye git kumaş çeşitleri boldur ben orjinaline uygun olsun diye gri alcantra yaptım 1 sene oldu hiçbir sorun yok

cb23dd71.jpg

34c2a61e.jpg

bu da ilk hali ....detaylı iç temizlik yaptırdığımda tavanı yıkayıp sıcak hava ile kurutmuşlardı

IMG_1520.jpg

IMG_1519.jpg

IMG_1525.jpg

IMG_1527.jpg

Maalesef sarkan yerler hicbir sekilde tamir olmuyor. Ancak Sokuldugunde doseme yeni ise tamir edilip yapistirilabilir.ama en guzeli yenisini yaptirmak. Zaten dosemecilerde tamamen orjinaline uygun malzemeler var artik.

demekki orjinal tavanı buharlı temizletmemek lazım buhar yüksek ısıyla kumaşı yapışkanından söküyor, daha öncede birkaç kişiden duymuştum, benim arabanın içi krem koltuklara yakın bir renk kumaşla en doğrusu dediğiniz gibi kablatmak enazından temiz olur yapıştırma tamirler çok sırıtıyor, ilginiz için tşk ederim saygılar.

döşemeciye giderseniz maliyet 300 ila 500 arası neye tutturabilirlerse. ama eliniz biraz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz,kumaşın metresi 18 lira 3 metre yetiyor 5 kg yapıştırıcı 45 tl ve 3 tl lik fırça işinizi görür ama yapamazsanız bana kızmayın ;D ben yaptım oldu.

arkadaşlar merhaba benim 2000 wj 4.7 nin sol koltuk döşemesinden katlanmadan dolayı ufak bir açılma var babam takmış durumda bej deri döşeme bu..nasıl kurtarabiliriz ? ufak bir yıpranma için döşemeyi komple yenilemek istemiyorum çünkü diğer kısımları hiç yıpranmamış..birde sol ve sağ kapı iç kaplamalarını nerden bulabilirim..kol dayanan yerlerde ufak ufak çatlamalar başladı..

Merhaba,
Aynı sıkıntı bende de var. Mersin bölgesinde tavan ve ön koltuk döşemesi yapan, güvenilir döşemeci tanıdıklarınız var mı acaba? bir de ön koltukları tekraradan ısıtmalı olarak yapabiliyorlar mı?
Teşekkürler.

İyi günler
Verilen bilgiler için teşekkür ederim

Merhaba,
Aynı sıkıntı bende de var. Mersin bölgesinde tavan ve ön koltuk döşemesi yapan, güvenilir döşemeci tanıdıklarınız var mı acaba? bir de ön koltukları tekraradan ısıtmalı olarak yapabiliyorlar mı?
Teşekkürler.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88069.0#ixzz2HwF09bbX

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR