5 Mevsim +3 Kişilik Kamp Çadırı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,915

akdeniz

Yeni Üye
Yer
Antalya
Merhabalar,
Daha önce yazlık çadır ile kamp yapmıştım. Ama şimdiye kadar hiç kış mevsiminde kamp yapmadım. Önümüzdeki ay yapmayı planladığım ilk kış kampımı, gerek kış kampına olan tecrübesizliğimden gereksede deniz ile iç içe olmayı sevmemden dolayı Kaş'ta yapmaya karar verdim. Denize yakınlığından dolayı iklim nispeten yumuşak olacağı için dört mevsim çadır yeter diye düşünüyorum; ama almışken 5 mevsimlik çadır mı alayım diyede kararsızım. Ayrıca kafamda bir sürü soru oluştu... 5 mevsimlik çadırlar denize yakın yerlerde tuzlu sudan zarar görürmü? 5 mevsimlik çadır alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeliyim? Çadır seçimini extreme olarak mı yoksa outdoor olarak mı yapmalıyım? Kimisi marka tercihini Husky'den kimiside Hannah'tan yana kullan diyor:( Yoksa farklı bir markamı tercih etmeliyim? Çadır için bütçem max. 500-600 YTL civarı. Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: 5 Mevsim +3 Kişilik Kamp Çadırı

cadır konusunda cok tecrubem yok ama kaş deyip gecme temmuz ayında antalya tekirova sundance denen o harıka yerde yaptığımız kampta denize sıfır olmasına rağmen gece üşüdük ve bir battaniyeye hasret kaldık yanı 5 mevsım çadır düsuncesi doğrudur almısken kıy paraya rahat et derim ben :smiley:))) şimdiden iyi eğlenceler:smiley:

Vaude diğerlerine göre biraz fiyat olarak tuzlu duruyor ama 5 mevsimlik bir çadırda tecrübe ile ispatlanmış kalite çok önemli. Ayrıca eğitim yada eğitimli birisi ile kamp yapma konusunda haklısınız. Bu kısa sürede eğitim alabilmem çok zor. Ya eğitimli birisi bulmam gerekiyor, yada tatilimi bir kulübün kış kampı eğitiminde geçirmem gerekecek :smiley: Yoksa kampingi mi tercih etsem ::smiley: Yardımlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Kış Kamplarında çadırdan belkide daha önemli olan uyku tulumudur, kesinlikle uyku tulumunun kış koşullarına uygun olanından edinin, matlarınızda aynı şekilde olmalı. Ayrıca yanınızda kış kampı deneyimi olan kişiler olmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR