500 GES

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,248

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
G sevenlere yeni aracim mujdesini duyuruyorum...

tabii ki satmak icin ithal ettim. biraz da oynadim ustunde....

ama dehest bir arac , 37 lastikler nasil bosa kacar, anlatamam !!!!

Etiketler
Ynt: 500 GES

sanziman kolu B&M quick shift. amerikan mali, cok muthis kisa vites aralari yaratir ! direksiyon momo, koltuklar slk'den alindi.
orc bilstien gas shocks, 2" bodylift,1" spring lift. yani 3" lift ile 37 lastik takildi !!!!

arac 500 ge olarak geldi uk'den. ama arac yol icin hazirlandi ama gezenbilir ki bizim yolda isimiz yok.

ciddi ciddi deyebilirim ki bi aracin off road performansina yetisecek bir marka yok. tabii ki sofor kullanmasini biliyorsa.

370 beygir civariymis....

vinc rotzler marka ve mercedes G icin uretilmis.monte sadece 3 dk alir.ceki piminden takilir ve arkadan iki adet uzun pullu vida ile takilir.

yavas calisir ama her zaman gorevi yapar.

abi sırf sendeki şu güzel araba yapma becerin ve benim G wagen aşkım yüzünden kıbrıs'ta iş bakıyorum arada yani sırf bunun için...

)

guzel sozler icin tesekkur ederim arkadaslar ! arac inanilmaz gidiyor.sesi gorunusunden ve gidisinden daha da MANYAK !!!

aslinda videosunu becerip cekecem. big block chevy gibi, 6.0 corvette gibi bir ses.... bagimlilik yapar. inanin ki sirf sesi icin arabayi hergun calistiriyorum. [hergun kullanmak kolay degil :-[]

goktug motor resmini yarin atarim, iyi hatirlatdin.

ibocugum nerdesin ya,,,,, sesin hic cikmiyor... dort gozle beklerim kardesim.

not; 12-16 agustos arasi kizimi'la beraber istanbulda olacam. eminim istiklal'da tanidik bulacam yine... ;D