500 GES

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,247

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
G sevenlere yeni aracim mujdesini duyuruyorum...

tabii ki satmak icin ithal ettim. biraz da oynadim ustunde....

ama dehest bir arac , 37 lastikler nasil bosa kacar, anlatamam !!!! :eek:

DSC03991.JPG

DSC04158.JPG

DSC04160.JPG

DSC04162.JPG

DSC04161.JPG

Etiketler
Ynt: 500 GES

sanziman kolu B&M quick shift. amerikan mali, cok muthis kisa vites aralari yaratir ! direksiyon momo, koltuklar slk'den alindi.
orc bilstien gas shocks, 2" bodylift,1" spring lift. yani 3" lift ile 37 lastik takildi !!!!

arac 500 ge olarak geldi uk'den. ama arac yol icin hazirlandi ama gezenbilir ki bizim yolda isimiz yok.

ciddi ciddi deyebilirim ki bi aracin off road performansina yetisecek bir marka yok. tabii ki sofor kullanmasini biliyorsa.

370 beygir civariymis....

DSC04330.JPG

DSC04323.JPG

DSC04332.JPG

DSC04334.JPG

DSC04339.JPG

vinc rotzler marka ve mercedes G icin uretilmis.monte sadece 3 dk alir.ceki piminden takilir ve arkadan iki adet uzun pullu vida ile takilir.

yavas calisir ama her zaman gorevi yapar.

guzel sozler icin tesekkur ederim arkadaslar ! arac inanilmaz gidiyor.sesi gorunusunden ve gidisinden daha da MANYAK !!!

aslinda videosunu becerip cekecem. big block chevy gibi, 6.0 corvette gibi bir ses.... bagimlilik yapar. inanin ki sirf sesi icin arabayi hergun calistiriyorum. [hergun kullanmak kolay degil :-[]

goktug motor resmini yarin atarim, iyi hatirlatdin.

ibocugum nerdesin ya,,,,, sesin hic cikmiyor... dort gozle beklerim kardesim.

not; 12-16 agustos arasi kizimi'la beraber istanbulda olacam. eminim istiklal'da tanidik bulacam yine... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR