Merhaba
Bilgisayarımda sorun olduğundan siteye giremiyordum bir süredir, cevap yazmak için umarım geç kalmamışımdır
Ben kaplıcaların bulunduğu kısımda kalmıştım, aslında daha yukarılarda dağ gölleri falan var ancak o dönemde vectra kullandığımdan çıkmaya cesaret edememiştim.
Sanırım Ayder Yaylası'nın Fırtına Deresi yakınlarında çadırla konaklama imkanı var. Rize Turizm Müdürlüğü'nün tel dan daha sağlıklı bilgi alabileceğinizi düşünüyorum
Resimler anlatımlar,Gezginin el kitabı gibi olmuş (insan gezince böyle bir ekip olup gezecek diyor. ) Paylaşım için teşkkürler,(Ailende mutlu olmuş sanırım resimlerden öyle anladım ayrı bir tebrik yani)
Sevdiklerinle yeni yerleri beraber keşfetmenizi dilerim..
Resimler anlatımlar,Gezginin el kitabı gibi olmuş (insan gezince böyle bir ekip olup gezecek diyor. ) Paylaşım için teşkkürler,(Ailende mutlu olmuş sanırım resimlerden öyle anladım ayrı bir tebrik yani)
Sevdiklerinle yeni yerleri beraber keşfetmenizi dilerim..
Teşekkür ederim, yazarken de en az gezdiğim vakitlerde olduğu kadar keyif alıyorum.
Annemle babamdan kalma alışkanlık gezme aslında bana, babam çok gezdiriridi bizi çocukken. Bir kez de ben onlar için bir şey yapmak istedim, başta yük olmamak adına gelmek istemedilerse de, gezinin sonunda onlar da büyük keyif almıştı. En azından annem her bir yere gidişimde olduğu gibi merak edip defalarca aramak zorunda kalmamış, yavaş git, hızlı gitme, uyumadan yola çıkma demek zorunda kalmamıştı. Gerçekten harika bir gezi olmuştu bizim için.
Neyse ki eşim de Gezenbilir üyesi ve doğa aşığı da doya doya gezip kamp yapabiliyoruz.
Güzel bir gezi olmuş.
Geçen yıl Karasu - Sinop arasını oldukça detaylı gezmiştim. Dönüşte ise Kastamonu-Safranbolu üzerinden dönmüştük.
Bu yılki hedef ise, iki gün sonra başlayacak olduğumuz Samsun - Trabzon güzergahı inşallah. Bu sebeple yazınızı inceledim ve hoş bilgiler edindim. Teşekkürler...
Yaz yaklaştıkca tatil planları yapılmaya başladı bizim evde)))
İki rota arasında kararsız kaldık; bir yandan Fethiye, Marmaris ve Datça'da deniz tatili yapmak isterken, diğer yandan Karadeniz Turu istiyorduk .
Ancak ufaklık denize girsin diye, Fethiye, Marmaris ve Datça ağır bastı.
Önümüzdeki yıl planımız yine 5.000 km yada daha uzun km.de Karadeniz Gezisi