52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sercandincer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,745

sercandincer

Ana Kamp
Herkese merhaba.Aracım1952 willys cj3a.Kupa sanırım tuzla.Motor Audi 80 dizel.Şanzıman orjinal.3 aydır boya ile uğraştık.Bugün itibariyle boya elektrik işleri bitti.Ama frenler tutmuyorŞu an lüleburgazdayım.İstanbul'da oturuyorum.Anlayan birisini bulamadım ya da uğraşmak istemiyorlar.Yarın İstanbul'a getirecem aracı bir yerlere çarpmazsak.Önleri disk frene çevirteceğim galiba.Gezenbilirde bu konu açılmış.Maliyet de gayet iyi ama ben İstanbul'da sorduğumda 1000 TL işçilik istediler.Bildiğiniz bir usta var mı?Bir de tente çıt çıt ile yapılmış.Onu içeriden alüminyum lama ile vidalamam gerekiyor.Cam naylonları eskimiş dışarısını göremiyorum.Anlayacağınız tentenin de komple revize edilmesi lazım.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: 52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.

öncelikle kolay gelsin. Lüleburgaz sanayisini az çok bilirim tahmin ettiğiniz üzere uğraşmak istememişlerdir yoksa yapılamayacak derece de zor bir iş değil. fotoğraflar yeni sanayide çekilmiş sanki eski sanayide bu işlerle uğraşacak eski usta bulunabilir bakmadıysanız denemekte fayda var. tente için şöyle bir şey önereceğim. benim CJ de tente hem cırt hem çıt çıt ile sabitleniyordu. çıt çıtlar tentenin düzgün durması için gerekli yerleri belirlemiş oluyor cırtlar da kaporta ile tente arası boşluğu kapatmış oluyordu.

Allah sabır versin. Aman dikkatli olun.

Eski sanayiye de baktim yok istemiyolarsanirim istanbuldan baska cozumum yok.tenteyi de halledecegim bugun yola cikmadan dediginiz gibi yapmaya calisiyim.soguk girmesin.tesekkur ederim.

sercandincer' Alıntı:
Eski sanayiye de baktim yok istemiyolarsanirim istanbuldan baska cozumum yok.tenteyi de halledecegim bugun yola cikmadan dediginiz gibi yapmaya calisiyim.soguk girmesin.tesekkur ederim.

özelden mesaj attım istanbula geçmeden önerimdir.