55 Öncesi Wılly Masraf Ne Olur? Alınır Mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,503

sinannasirli

Kamp II
Mesajlar
222
Tepkime Puanı
5
Merhaba, siteye yeni kayıt oldum. Konulari elimden geldigi kadar inceledim. Biliyorum bu tarz sorular daha once cok sorulmus ama yine de ben de bir konu acayim dedim.

Son zamanlarda klasik oto merakim var. Ama mustang vs vs gibi daha yuksek butceli araclarla başlamak istemiyorum. Su anda 55 model oncesi willys buyuk ihtimalle cj-5 model tarzi bir jeep almak istiyorum. 4-5 bin tl ye ilanlar var.

Almak istegim, hem klasik araç keyfimi tatmin etmek, bunu mumkun oldugunca cok orjinaline yakın bir şekilde restore etmek. Simdilik arazi icin yapilacak modifikasyonlarla vs.vs. ilgilenmiyorum. Amacim haftasonları kullanmak, sınırlı sekilde araziye cikmak. Yani arabaya zarar verecek şekilde yuksek performans gerektiren arazilere girmeyecegim.

Daha cok keyif için, ve hem jeep hem de klasik araç tutkumu gerçeleştirmek için.

Kaportai saglam, mumkun oldugunca motoru vs.vs. orjinal, çok fazla farklı parça takılmamış bir araç arıyorum.
Çok farazi bir soru biliyorum ama, acaba bunun restorasyonu bana ne kadara mal olur? Ucu yok bunun onu da biliyorum, ama mumkun oldugunca orjinaline sagdik kalacagım.

Ikinci soru ise, bu model bir araç bana çok sorun cikarir mis? Yani hem para harcayip,masraf yapip 1-2 sene sonra elime yuzume bulastirmam, veya restore etsem e surekli yollarda kalip illallah demem, veya tekrar masraf cikarip aldigim duruma gelmesi gibi bir durum olur mu? Onerilerinizi bekliyorum. Nasil bir arac almaliyim, nelere dikkat etmeliyim. Restorasyon icin tahmini ne kadar butce ayirmaliyim.(Bliyorm aracin durumuna göre değişir ama) Boyle bildiginiz bir arac varsa onu da memnuniyetle kabul ederim.

Teşekürler
 

Etiketler
Ynt: 55 Öncesi Wılly Masraf Ne Olur? Alınır Mı?

aksesuara girmediğiniz sürece cok para tutmaz ama araç görülmedende illa bu parada denmez iyi bir usta yaparsa zaten sorunsuz kullanırsınız ama sorunsuz kullanmak için bile bir elinizde anahtar olmasında fayda var :smiley:)
 

Ynt: 55 Öncesi Wılly Masraf Ne Olur? Alınır Mı?

Bu arac hakkinda ne dersiniz mesela? Gordugum kadariyle camurluk sonradan uygurulmus. CJ-6 modeli sanirim. Acaba ne kadar masraf cikarir, komple sivirlamak istersem? Motorunun orjinal olmadigini düşünüyorum. Acaba Antalya taraflarindan bu araci bilen var mi? Dedigim gibi elimden geldigince ilk haline dondurmeye calacagim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-jeep-willy-uzun-kasa/detay

Tesekkürler.
 

Ynt: 55 Öncesi Wılly Masraf Ne Olur? Alınır Mı?

willys pıckup almak isterseniz siza yardımcı olabilirim...
 

Ynt: 55 Öncesi Wılly Masraf Ne Olur? Alınır Mı?

Yusuf Bey, teşekürler, simdilik sadece kisa veya uzun şase willys jeep ile ilgileniyorum.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst