6.2 Hummer Dizel Motorlu Tahoe

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yivlitüfek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,091

yivlitüfek

Yeni Üye
selamlar buraya bugün itibariyle katıldım arkadaşlar chevrolet hayranıyım ve 6.2 dizel hummer motorlu 95 model chevrolet buldum acaba nasıldır işletim maliyeti nedir iyi bir seçenek olur mu bilgili ve tecrübeli arkadaşlar detaylı anlatımlarda bulunursa çok iyi olur bir de örnek siteler nelerdir bu gibi şeyleri öğrenebileceğim linkler var mıdır teşekkürler inşaallah güzel arkadaşlar ve arkadaşlıklar edinirim burda

Etiketler
Ynt: 6.2 Hummer Dizel Motorlu Tahoe

yivlitüfek' Alıntı:
selamlar buraya bugün itibariyle katıldım arkadaşlar chevrolet hayranıyım ve 6.2 dizel hummer motorlu 95 model chevrolet buldum acaba nasıldır işletim maliyeti nedir iyi bir seçenek olur mu bilgili ve tecrübeli arkadaşlar detaylı anlatımlarda bulunursa çok iyi olur bir de örnek siteler nelerdir bu gibi şeyleri öğrenebileceğim linkler var mıdır teşekkürler inşaallah güzel arkadaşlar ve arkadaşlıklar edinirim burda

Sayın yivlitüfek ben de uzun zamandır bu aracın satılık ilanını görüyorum ancak bir türlü satılamadı. Çamur atmak gibi olmasın ama acaba biraz kusurları var da o yüzden mi satılamıyor bilemiyorum. Eğer bana fikrimi soracak olursan 97 ve üzeri bir Tahoe almanı tavsiye ederim. Çünkü bildiğim kadarıyla 97'den önce üretilen Tahoelar karbüratörlü araçlar ve lpg ile iyi randıman vermiyor ve benzin fiyatları da malum uçuyor. Ayrıca 6.2 dizel mototrun pek tasaruflu olacağını sanmıyorum. Sadece az yakmayla da bitmiyor, bunun bakımı da var ve Türkiye'de kaç usta 6.2 dizel hummer motorundan anlar onu da allah bilir. Sonuç olarak şunu diyebilirim ki 97 ve üzeri bir Tahoe alıp sıralı sistem lpg ile canını sıkmadan keyif sürmek daha mantıklı olur <b>bence ;D</b>
Selamlar.

bir de şunu sorayım resmini görünce ben de avla uğraşıyorum bi domuz avı yapmak istiyorum şubat geçmeden tanışalım iyi olur ben araca baktım dizel motorluya gidişi falan iyi bi arızası yok benim bir ustam var tr de tek olan araçları falan yapar en son bi mustang toplayıp 64 model aşkın nur yengiye satmış rahmi koç müzesindeki tek arabaları o yapmış jiplerden falan anlıyo sayılıdır o yönden sıkıntı yok yakıt miktarlarını öğreneceğim bir site falan yok mu acaba selamlar

Bu araca, enson bostancı sanayide toplatan biri tarafından bilgi sahibi olmuştum.Alan kişi dizel diye almış ve hertürlü ayarı yapılmasına karşın 18 litre yaktığını söylemişti,oda gaza tatlı basarsan.Ayrıca motor ve yürüyen aksam parçaları hiçbir yerde yokmuş,getirtmiş oda çok pahalı tutmuş.Aracı havaalanı meydan işletlemeleri ihalesinden almış.Pişmanım diyordu.Şahsi fikrimi sorarsanız bulaşmayın derim.Günümüz şartlarında türünün tek örneği olan,yedek parçası olmayan ve dizel olarak neredeyse 20 lt yakan araca şahsım adına binilmez.

Araç siyah renkdi enson,6,2 dizel makina vardı.Modeli bu 95 kasalara benziyordu.Zaten km si düşük olmasına ramen çok yakıyor diye ihaleye çıkarmışlar.Adamada çok yaktığını söylememişler.Ayardan önce 25 lt yakıyormuş.Kaputu açınca saç teli girecek yer yoktu ama motor kodunu ve türünü bilmiyorum.Bune ya dediğimde;adam da şikayetlerini sıralamaya başladı.Sonra birkaç kişiyle muhabbette anlattım,abi o tarz arabalara bulaşılmaz,hiçbirşeyini bulamazsın ,getirtmek içinde çok uğraşırsın.Vaktine ,parana yazık dediler.

Okadarını bilemem,6,2 dizeldi.Ayrıca Hummer motoruda kendisi gibi bi işe yaramaz.Herkez askerlerin ki gibi zannediyor Hummerları ama Amerika dahil hiçbiryerde tutulmaz.

yivlitüfek' Alıntı:
bir de şunu sorayım resmini görünce ben de avla uğraşıyorum bi domuz avı yapmak istiyorum şubat geçmeden tanışalım iyi olur ben araca baktım dizel motorluya gidişi falan iyi bi arızası yok benim bir ustam var tr de tek olan araçları falan yapar en son bi mustang toplayıp 64 model aşkın nur yengiye satmış rahmi koç müzesindeki tek arabaları o yapmış jiplerden falan anlıyo sayılıdır o yönden sıkıntı yok yakıt miktarlarını öğreneceğim bir site falan yok mu acaba selamlar

Ben de bu aralar domuz avı yapmak istiyorum yalnız bu aralar işlerim sebebiyle çok yoğunum. En son iki hafta önce bir parti domuz avı yaptım ancak bu sene çeve orman bakanlığının aldığı karara göre sürek avı yasaklandı ve domuz avının tadı kalmadı. İnşallah önümüzdeki av sezonu bu tür abuk sabuk kararlar alınmaz ve biz de trofe avımıza devam ederiz. Önümüzdeki sezon eğer siz de dilerseniz kararlaştırıp domuz postaları yapabiliriz. Araba konusuna gelince de bence bu tür üzerinde oynanmış araçlar sadece sizin canınızı yakar. Tuğsan Bey de benim düşencelerimi netleştirdi. Size tavsiyem, eğer eski kasa Tahoe istiyorsanız 97-99 arasını bir araç almanızı öneririm.
Selamlar.

6.2 dizel makinada parça ve yüksek fiyatla ilgili sorun yoktur. ben 6.2 dizel motoru olan pikap sahibiyim.İlgili araçla ilgili tek dezavantaj olacak konu arazi aracı olması ve 6200 cc motor hacmine sahip olmasının getireceği vergi yükü olacaktır, onun haricinde hiçbir teknik sıkıntı yaratmaz parçaların fiyatlarının pahalılığı görecelidir.Toyata parçasından pahalı değildir.Eski (86-89 gibi )model hummer lar 6,2 mekanik pompalı aynı motoru kullanır,ancak daha yeni olanlar 6,5 litrelik elektronik enjeksiyonlu motorları kullanır.6,5 le mükemmel makinalardır.tabi 6,2 ninde hakkının yememek gerekir.dediğim gibi tek sorun bence vergi....

bu motorlara detroit diesel diyor 6.2
Fakat yakıtı arkadaşların dediği gibi 18.15 litre aralığında yani ekonomik değil
parça konusunda pek sıkıntı yaşamassınız
malum amerikalıların ekonomi gibi bir sıkıntısı olmadıkları için bu motorlarıda sadece torklarından ötürü kullanıyorlar

bencede parca konusunda pek sıkıntı yaşamazsın parcanın pahalılıgı göreceli dizel yakıt fiyatları malum nerdeyse benzin fiyatına yaklaştı ki bu arac 18 lt mazotu rahat kullanımda tüketir zorlamaya ve ya araziye girdinizmi baya bir yakar bence benzinlisi lpg kulanılarak daha makul sevyelerde tüketimi ola bilir ayrıca hacimden ötürü vergi kısmınıda hesaplayın derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
gezensinem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR