6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harunakgun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,140

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Buradan gösterdikleri sabır , anlayış ve özveri nedeniyle ''Tırmanma Duvarı''^ndaki ekip arkadaşlarımıza çoook teşekkür ediyorum. Özellikle benim oğlan ''Örümcek Adam''ım bayıldı.... Hep video çekmişim , foto çekmemişim o yüzden koyamadım ....
Tekrardan kendilerine teşekkürler....

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Efendim sizin Ankara'dan çıkışınız bile bu etkinlikte eğleneceğinizi gösteriyordu,sizin adınıza sevindim.Çok severim küçük şeylerle mutlu olan insanları.Selam ve saygılar.

Bu sayfaya fotoğraf koyan arkadaşlara teşekkür ediyorum...Nihayet bir etkinlik olduğu belli oldu.

harika geçmişe benziyor, katılamadığım için üzüldüm, katılanlarda çok eğlenmiş, kıskandım biraz. Bir gün inşallah bende katılırım bu eğlenceye..

Bu sene bu festivalde yapılmadı değil mi? yoksa ben mi atladım.

mohawk' Alıntı:
Bu sene bu festivalde yapılmadı değil mi? yoksa ben mi atladım.

Bu sene Eylül ayında yapılacak diye duydum